توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه سازی فرآیندهای سرخ کردن عمیق موادغذایی با استفاده ازروش سطح پاسخ تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرآیندهای سرخ کردن عمیق موادغذایی با استفاده ازروش سطح پاسخ تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرآیندهای سرخ کردن عمیق موادغذایی با استفاده ازروش سطح پاسخ تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرآیندهای سرخ کردن عمیق موادغذایی با استفاده ازروش سطح پاسخ تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
طی سرخ کردن تغییرات پیچیده ای شامل تغییرات فیزیکی شیمیایی وارگانولپیتیکی درماده غذایی روی میدهد که اثرمستقیمی برکیفیت و سلامتی آن دارند لذاتلاش برای بهبود کیفیت محصولات سرخ شده به روش عمیق روزبروز درحال افزایش است روشهای متعددی برای این منظور وجود دارد روش سطح پاسخ RSM مجموعه ای ازتکنیکهای ریاضی و اماری بوده که برای مدلسازی و تجزیه و تحلیل مسائلی مورد استفاده قرارمیگیرد هدف ازروش سطح پاسخ RSM بهینه سازی است به عبارت دیگر هدف یافتن بهترین مجموعه ازسطوح عامل برای رسیدن به بعضی ویژگیهای خاص می باشد سرخ کردن یک فرایند انتقال جرم و حرارتبصورت همزمان می باشد عوامل زیادی میزان جذب روغن درمحصولات سرخ شده را تحت تاثیر قرار میدهد زمان و دما فرایند رقم واریته و میزان ماده خشک محصول موردنظر نوع و کیفیت روغن مصرفی ضخامت نمونه ها و ; ازمهمترین پارامترهای موثر درجذب روغن هستند لذا جهت دستیابی به مقدار بهینه هریک ازموارد فوق جهت دستیابی به یک محصول با کیفیت مناسب میتوان ازروش سطح پاسخ استفاده نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir