توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

مقاله کاربرد نوز الکترونیکی درکنترل کیفیت میکروبی موادغذایی تحت pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نوز الکترونیکی درکنترل کیفیت میکروبی موادغذایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کاربرد نوز الکترونیکی درکنترل کیفیت میکروبی موادغذایی تحت pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نوز الکترونیکی درکنترل کیفیت میکروبی موادغذایی تحت pdf :



تعداد صفحات:20
نویسنده(ها):
فهیمه علایی – مدرس مدعو دانشگاه آزاد تربت حیدریه

چکیده:
نوزهای الکترونیکی به عنوان کاندیدهای با ارزشی درنواحی گوناگون ازکنترل کیفیت موادغذایی پدیدار شده اند که قابلیت ردیابی و تشخیص آلودگی میکروبی موادغذایی را دارا می باشند دراین مقاله تکنولوژی en برای ازمایش میکروبیولوژی تولیدات غذایی مورد بازبینی قرارگرفته است و براین اساس 4نمونه مختلف برای مطالعه اماده شده و مورد بررسی قرارمیگیرند alicyclobasillus spp مولد فساد آب میوه ، ردیابی سریع آلودگی میکروبی درگوجه فرنگی فراوری شده ، ازمایش الودگی قارچی و fumonisin دانه های ذرت ، آلودگی قارچی برروی دانه های قهوه باوجود نتایج بسیا رموفق امیز تاثیر گذاری زیاد نمونه های مواد غذایی برهمدیگر درحین استفاده ازen تکنولوژی حسی سنسورها را محدود کرده است و اطمینان به کاربردهای en را درمقیاس صنعتی کاهش داده است دراین مقاله فواید و معایب تکنولوژی سنسورها درکنترل کیفیت مواد غذایی مورد بحث قرارمیگیرد و نهایتا نظراتی نوین همراه با جهت گیریهای آینده این تکنولوژی با مثال روشن خواهد شد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir