توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392 تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392 تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392 تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392 تحت pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
زمینه و هدف:فعالیت روانه، برنامه و کارهای مدرسه، ورزش، فعالیتهای اجتماعی و فعالیتهای خارج از مدرسه نیاز به انرژی زیادی دارد. این انرژی از غذایی که خورده میشود تامین میگردد، اگر الگوی رشد نوجوان متعادل نباشد (چاق یا لاغر باشد). این دو موقعیت مقدار غذای موردنیاز او را تعیین خواهد کرد. یعنی ممکن است لازم باشد مقدار دریافت خود را کمتر یا بیشتر کند. روش بررسی:مطاله حاضر یک پژوهش توصیفی تحلیلی از نوع نیمه تجربی می باشد که گردآوری اطلاعات از سه روش مشاهده و مصاحبه و پرسشنامه استفاده کرده است تعداد 40 نفر از دانش آموزان پایه دو متوسطه در سال 1392 در شهرستان گناوه می باشد و 40 نفر به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. پس از اجرای برنامه آموزش در خصوص آشنایی با میان وعده های غذایی سالم وبهداشتی برای گروه مورد که به دو روش مستقیم (سخنرانی)و غیر مستقیم(استفاده از پمفلت) میزان تاثیر آموزش برآگاهی و عملکرد دانش آموزان مورد سنجش قرار گرفت.اطلاعات بدست آمده با نرم افزار spss تجزیه وتحلیل آماری گردید. یافته ها:نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که آگاهی دانش آموزان از 32% به 48% و شناخت و تاثیر آموزش به صورت میان وعده غذایی سالم آنها از 25% به 45% ارتقاء یافت صورت مستقیم نسبت به آموزش به روش غیر مستقیم سودمند تر گزارش گردید. (0/001>p). نتیجه گیری: از آنجایی که نیاز است انسان ها چگونه زیستن را با استفاده از تغذیه ی سالم یاد بگیرند و بهترین زمان آن دوره ی نوجوانی و بلوغ است لذا باید در محتوای کتب درسی مطالبی از تغذیه سالم آورده شود یادر این زمینه کتاب جداگانه ای در اختیار دانش آموزان قرار بگیردد. تغذیه چیزی نیست که بتوان آن را به کسی تحمیل یا هدیه کرد. بلکه با آموزش و تشویق می توان آن را گسترش داد و افراد را به استفاده از تغذیه سالم ترغیب نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir