توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت انسان طبیعت معماری . زاها حدید word دارای 52 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت انسان طبیعت معماری . زاها حدید word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت انسان طبیعت معماری . زاها حدید word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت انسان طبیعت معماری . زاها حدید word

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت انسان طبیعت معماری . زاها حدید word :

اسلاید 1 :

بیوگرافی معمار:                               

زاها حدید در سال 1950 در بغداد در خانواده‌ای روشنفکر و مسلمان متولد شد. او تحصیلات دوران ابتدایی را در یکی از دیرهای کاتولیک فرانسوی‌زبان بغداد سپری کرد. پس از آن، به‌سبب جوّ فرهنگی خانواده، با حمایت والدینش و روابط گسترده‌شان به آرزوی ایام کودکی‌اش تحقق بخشید و بعد از گذراندن دوره ریاضیات در دانشگاه امریکایی بیروت (1968ـ1971) به مدرسه معماری AA1 لندن رفت و بدین ترتیب وارد دنیای مردانه معماری شد. او درباره ایام کودکی‌اش چنین می‌گوید: «من یک عرب عراقی‌ام و هرگز نمی‌توانم روزهای زیبایی را که در وطن داشتم از ذهنم بیرون کنم. کودکی من در آنجا در میان منابع سرشار انسانی و تاریخی به رویا شبیه است. مدرسه ما لابه‌لای علفزارها و در دل طبیعتی سبز بود که امروز از آن فقط خرابه‌هایی برجاست… شهر بغداد در آن ایام پر از آدم‌های عجیب با ملیت‌ها و مذاهب مختلف بود و پرورش در این محیط پر از تجربه‌های متفاوت شانس بزرگی برای من بود.» پدر زاها، محمد، فردی فعال در زمینه اقتصاد و پیشرو در حزب سوسیال‌دموکرات عراق بود. او فارغ‌التحصیل مدرسه LSE2 بود. مادرش شاغل نبود ولی زن فعال و پویایی بود که طراحی را به زاهای کوچک آموخت. زاها در این خانواده فرهنگی بورژوا با تمکن نسبی مالی رشد یافت، چنانکه هر دو برادرش هم برای ادامه تحصیلات به کمبریج رفتند. کهن‌ترین خاطره‌ای که زاها را در دنیای کودکانه‌اش به خانه‌سازی و طراحی دکور برای عروسک‌هایش تشویق کرده بود، خاطره بازسازی خانه عمه‌اش به‌دست یکی از دوستان معمار پدرش بود.

اسلاید 2 :

اتفاق شاخص دیگر در همان ایام، سفری بود که طی آن پدرش او را برای بازدید از بازمانده‌های تاریخی شهرهای سومری به شمال عراق برد: «تصاویر آن ابنیه و ویرانه‌های کهن هرگز از ذهنم خارج نشد. شاید همین‌ها باعث شد که فضا و پلان‌های شهری را همیشه در معماری‌ام مد نظر داشته باشم.» تاریخ معماری با شکل‌گیری نخستین شهرها و رواج مفهوم مدنیت آغاز می‌شود. عراق امروزی نیز مهد تاریخ و مدنیت است. پس عجیب نیست که معماری در رگ و خون زاها حدید جاری است. «هر بار با شنیدن اسم عراق در گوشه و کنار قلبم به‌درد می‌آید.» چرا که کار معمار ساختن است و نه مشاهده‌ تخریب. و این وضعیت روبه‌ نابودی وطنش او را رنج می‌دهد. از عراق چیز زیادی برجای نمانده است. این سرزمین مجروح باید درمان شود و اصلی‌ترین مراکزی که به آنها نیاز دارد ـ خانه، بیمارستان و مدرسه ـ در آن ساخته شود. حدید می‌خواهد همان‌طور که با ساختن یک ساختمان برای دانشگاه امریکایی بیروت دینش را به لبنان (که مدتی در آنجا زیسته و تحصیل کرده بود) ادا کرد، برای زادگاهش هم مفید واقع شود و اساسی‌ترین نیازهایش را برآورده کند، آن هم درست در زمانی که جهان از او توقع ساخت آسمان‌خراش‌ها و سالن‌های کنسرت را دارد.
زاها حدید پس از فراغت از تحصیل و اخذ مدرک دیپلم در زمینه معماری (1977) به دفتر معماری OMA3 پیوست و به همکاری با الا زنگلیس4 و نیز رم کولهاس5، شخصیت برجسته هایپرمدرنیسم، که استاد او نیز بود، پرداخت. دعوت این دو معمار از حدید جوان به‌عنوان یک همکار به او اعتمادبه‌نفس و شجاعت خارق‌العاده‌ای بخشید. در 1980، حدید OMA را ترک کرد و دفتر شخصی خود را بنا نهاد و همچنین به تدریس در مدرسه معماری AA (که خود زمانی محصل آن بود) پرداخت. او در هاروارد، دانشگاه شیکاگو و دانشگاه هامبورگ نیز به تدریس پرداخت. حدید عنوان CBE6 را به‌دلیل خدماتش به معماری دریافت کرد و در سال 2004 به‌عنوان نخستین زن معمار توانست جایزه پریتزکر را به مبلغ صد هزار دلار از آنِ خود کند. مراسم اهدای این جایزه، که معادل نوبل در معماری است، هرساله در گوشه‌ای از جهان به منظور ادای دین و احترام به ساختمان‌های تاریخی و حتی معاصر برگزار می‌شود. زاها حدید سخنرانی‌های متعددی در سراسر اروپا و امریکا انجام داده است و عضو هیئت تحریریه دایره‌المعارف بریتانیکا نیز هست. او در سال 2006 موفق به اخذ درجه افتخاری از دانشگاه امریکایی بیروت شد و درحال‌حاضر پرفسور دانشگاه هنرهای کاربردی وین است.

اسلاید 3 :

حیطه گسترده فعالیت‌های زاها حدید مشتمل بر معماری، طراحی داخلی، طراحی صحنه و اشیا، ایستگاه‌های قطار، هتل‌ها، موزه‌ها و مجموعه‌های صنعتی، فرهنگی و ورزشی است. فهرست پروژه‌های او به شرح زیر است. ـ ایستگاه آتش‌نشانی در شهری در مرز سوئیس و آلمان (1990ـ1994)| ـ پل مسکونی لندن روی رودخانه تِمز (1996) ـ مرکز هنر معاصر رزنتال در سین سیناتی امریکا (1998) ـ مرکز علمی فائنو در ولفسبورگ آلمان (1999ـ2005) ـ ترمینال تراموا و پارکینگ اتومبیل در استراسبورگ فرانسه (2001) ـ بنایی برای پیست اسکی برگیزِل در اینسبروک اتریش (2002) ـ ساختمان ب.ام‌.و. در لایپزیک آلمان (2005) ـ ساختمانی برای مجموعه مراکز درمانی سرطان مگی در اسکاتلند (2006) ـ موزه هنر معاصر در کاگلیاری ایتالیا (2007) ـ آسمان‌خراشی در مارسی (2007ـ2009) ـ پلی در زاراگوزای اسپانیا (‏2008)‏‏ ـ ترمینال سالرنوی ایتالیا ـ کتابخانه‌ای برای دانشگاه سویل ـ دانشگاهی در مکزیک ـ پلی در ابوظبی ـ یک سالن اپرا در دبی ـ موزه امپرسیونیسم کوپنهاگن ـ موزه هنر جدید دانشگاه میشیگان (2010) ـ دپارتمان هنر اسلامی لوور در پاریس (در دست ساخت) ـ مرکز ورزشی المپیک آبی لندن (2012) ـ مجتمع هنرها در رم (در دست ساخت) همچنین تعدادی از طرح‌های او در مسابقات متعدد معماری برنده شده‌اند اما متأسفانه برخی از آنها به مرحله ساخت نرسیده‌اند که از آن جمله‌اند: ـ کلوپ پیک در هنگ‌کنگ که در سال 1982 اولین جایزه بین‌المللی را نصیب او کرد. ـ سالن اپرای کاردیف در 1999 زاها حدید، که در دنیا شهرتی معادل «چهره‌های معروف» دارد، علاوه بر آثار چشمگیرش، به‌دلیل ظاهر متفاوت و تأثیرگذارش هم مطرح است: زنی درشت‌اندام در پوششی همیشه مشکی، با چشمان درشت شرقی که وجهه‌ای دراماتیک به او می‌بخشد. اطلاق عناوینی چون «خانم خارق‌العاده7» و «اژدها بانو8» از سوی رسانه‌ها به وی نیز برداشتی از ظاهر متفاوت اوست. اما رفتار و شرم خاص آسیایی‌اش زنی مهربان را معرفی می‌کند که کلام مختصرش با لهجه غلیظ عربی او را دلنشین‌تر هم جلوه می‌دهد.

اسلاید 4 :

طرح زاها حدید در مسابقه بین المللی طراحی ساختمان موسسه سیاست ملی و امور بین الملل “ایسام فارس” واقع در دانشگاه امریکایی بیروت به عنوان طرح برتر برگزیده شد. این موسسه بعنوان یکی از سازمانهای پژوهشی خاورمیانه به شمار میرود. 
تطبیق ساختار جدید با چشم اندازهای محوطه قدیمی دانشگاه (واقع در قلب شهر و با شیبی قابل ملاحظه به سمت دریای مدیترانه) هدف اصلی طراحی این مجموعه می باشد.
انعکاس توپوگرافی مواج سایت و شبکه دسترسی های موجود در طرح این ساختمان شش طبقه بوضوح قابل رویت است. طبقات بالایی شامل دفاتر محققین، اتاقهای سمینار و فضای مطالعه بر فراز مرزهای سایت گسترش یافته اند. پلهایی نیز در محوطه ساختمان به چشم می خورند که به عنوان مفصل ارتباطی طبقات سوم و چهارم عمل می کنند. به منظور تامین آرامش فضاهای فرهنگی مجموعه، تالار سخنرانی و تسهیلات مربوط به آن در طبقه زیر زمین قرار گرفته اند. ساخت این پروژه در اواخر اکتبر 2006 به مرحله پایانی خواهد رسید

اسلاید 5 :

مشهورترین پروژه های ساخته شده زاها حدید عبارتند از:

ایستگاه آتش نشانی Vitra، Weil am Rhein آلمان (1993)

1ـ 2ـ ساختمان نمایشگاهی Lfone، Weil am Rheinآلمان (1999)

3ـ منطقه ذهن Mind Zone) در گنبد هزاره، گرینویچ، لندن، انگلستان (1999)

پارک سوار هونهایم شمالی، استراسبورگ، فرانسه (2001)

جایگاه اسکی پرش Bergisel، Innsbruck اتریش (2002)

مرکز هنرهای معاصر Rosenthal سین سیناتی، اوهایو، ایالات متحده (2003)

مرکز مگی در بیمارستان ویکتوریا (2006)، کرکالدی، اسکاتلند

ایستگاه قطار سریع السیر ناپل (2006)، ناپل، ایتالیا

ساختمان مرکزی ب ام و (2005)، لیپزیگ، آلمان

اسلاید 6 :

این ساختمان 28000 متر مربعی به عنوان بخش مرکزی پردیس جدید این دانشگاه استفاده خواهد شد. این مرکز آموزشی شامل بخش هایی مثل کتابخانه، کلاس های آموزشی، اتاق های اداری و مدیریتی ، مرکز دانشجویی، فروشگاه کتاب و رستوران است.

این بنای جدید، مانند بسیاری از کار های زاها حدید، بنایی است با گوشه های تیز که در مرکز دانشگاه خودنمایی می کند؛ به عبارت دیگر، طرح جدید، مانند مکعبی است که در آن هم گوشه های تیز مایل و هم گوشه های استوار و عمودی دیده می شود. بیشترین طول در این ساختمان 136 متر، بیشترین عرض 76 متر و حداکثر ارتفاع، 30 متر است ( این ساختمان در 5 طبقه اجرا می شود )

اسلاید 7 :

زاها حدید، معمار ساختار شکن 

  این معمار عرب در آثار به جا گذاشته از خود ضمن رعایت اصول زیبایی‌شناسی، شرایط محل و مقتضیات شهر را هم در نظر می‌گیرد 
«زاها حدید»، معمار زن معاصر، از جمله معماران پیشرو در عرصه معماری است. شهرت وی به خاطر طراحی‌های عمیق و پرمحتوا، طرح‌هایی كه القاكننده اندیشه‌ها و تفكرات نو و در بسیاری موارد رویكرد ساختارشكن دارند، است.

وی همچنان به تغییر مرزهای تعریف شده در معماری و شهرسازی پرداخته، به همین علت جزو معماران ساختارشكن به شمار می‌رود.

این معمار عرب در آثار به جا گذاشته از خود ضمن رعایت اصول زیبایی‌شناسی، شرایط محل و مقتضیات شهر را هم در نظر می‌گیرد. وی همزمان با كار طراحی و اجرا همراه به تحقیق، تدریس و تمرین در حوزه معماری و شهرسازی مشغول است.

حدید در بغداد _ عراق_ متولد شد و تحصیلات خود را در انجمن معماری لندن به پایان رساند.

وی سال‌ها در دانشگاه «هاروارد» و «پل» در آمریكا به تدریس مشغول بود. وی در حال حاضر در دانشگاه هنرهای تزیینی وین _ اتریش_ به عنوان استاد مشغول به كار است.

حدید همچنین در سال 2002 عضو افتخاری آكادمی ادب و هنر آمریكا، عضو موسسه معماری آمریكا و رییس «بریتیش امپایر» شد.

این معمار زن عرب از سال 1982 تا 2004 موفق به دریافت هجده جایزه برتر معماری از موسسه‌های معماری سراسر دنیا شده است.

اند.

اسلاید 8 :

طراحی و نقاشی‌های حدید هم از سال 1983 تا 2003 به صورت نمایشگاه‌های طراحی در دنیا برگزار شد.

مانند نمایشگاهی كه در انجمن لندن و در سال 1983، موزه گوگنهایم نیویورك آمریكا در سال 1988، دانشگاه هاروارد _ آمریكا در سال 1995، «گراند سنترال استیشن» نیویورك آمریكا در سال 1995، سنفرانسیسكو آمریكا در سال‌های 98 _ 1997، موزه بین‌المللی واشنگتن _ آمریكا در سال (2002) و در نمایشگاه ماك در وین اتریش در سال 2003 برگزار شد.

از پروژه‌هایی كه وی در سال‌های اخیر در دست داشته و از اهمیت بالایی برخوردار است می‌توان به پروژه‌ خانه‌سازی «آی _ بی _ ای بلاك 2» در برلین آلمان (1993)، «مایندزون» در گرینویچ انگلستان (1999)، «ایستگاه تراموا» و «پاركینگ خودروها» در استراسبورگ فرانسه (2001)، «پیست و سكوی پرش اسكی» در اینسبراك اتریس (2002) ، مركز نمایش هنرهای معاصر سینسیناتی آمریكا (2003) و طراحی کارخانه بی.ام.و در لایپزیک آلمان اشاره كرد.

آثار «حدید» به طور گسترده به شكل نشریات ادواری و رساله به جا مانده است نمونه‌های آن شامل: «زاها حدید: سیاره معماری 2» سال 1983، «فایل‌های ای‌ای» سال 1986، «زاها حدید: سازه‌ها و پروژه‌های كامل شده» سال 1998، «تصاویر معماری زاها حدید توسط هلن بینت» سال 2000 و «معماری زاها حدید» سال 2003 هستند.

البته جرایدی چون روزنامه نیویورك تایمز در ژوئن 2002 و 2003، فانینشال تایمز در ژوئن 2002 و 2003، ایندی پندنت در ژوئن 2002، مجله تایم در اكتبر 2002 و ژوئن 2003 و در هفته‌نامه نیوزویك در می 2003 به زاها حدید و آثار وی پرداخته

اسلاید 9 :

برج لیلیوم – ورسا – لهستان
سال ساخت : 2007-2012
کاربری : مسکونی و چند منظوره
متقاضی: Lilium Polska Sp. z o.o.
معمار طراح: زاها حدید و پاتریک شوماخر
معمار پروژه: مارکوس پلانتو
تیم مسابقه: توماس ماتوی ، سوفیا رازاک ، نائومی فریتز ، دنیل ویدریگ ، فلویو ویرز ، ماریاگرازیا لانزا ، دنیس برزینا 
مشاور: Structure ARUP
خدمات: ARUP
برآورد امکانات و تجهیزات: دیویس لنگدان

متراژ: 101,205m2

 

اسلاید 10 :

برج لیلیوم در مرکز شهر ورسا و در مجاورت برج ماریوت واقع شده ، درست نزدیک به تقاطع یروزولیمسکی و چالوبینسکیه گو ، از ضلع شمال هم ، روبروی ایستگاه مرکزی قطار قرار گرفته .

ملکه حدید این ساختمون رو برای پایتخت لهستان طراحی کرده. ورسا افقی روشن با سازه های شفاف داره و از اینرو دارای هویت و شخصیته قابل توجهیه . رسیدن به ارتفاع 240 متری ، فرم بلند و ظریف رو برای این ساختمون رقم زده و وجود این برج در کنار برج های مجاور، قصر فرهنگی شهر رو کامل میکنه و خوشه ی ساختمونای مرتفع پایتخت را کاملتر از قبل میکنه. برج لیلیوم 72027 متر مربع از 101205 متر مربع محیط خودش رو اشغال کرده . این ساختمون شامل آپارتمانای مسکونی – تفریحی و یه هتله.

کاربری
برج لیلیوم شامل هتل ، آپارتمان مسکونی ، چشمه آب معدنی ، محدوده تجاری زیر زمینی (خرده فروش) با یه مرکز خرید ه(Mall). چهار تا لابی تو طبقه همکف هست که 4 ورودی جداگانه رو برای هتل ، آپارتمانها ، رستوران و فضای استراحت مجموعه رو تامین کرده.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir