مقاله تشخیص ژن های کد کننده انتروتوکسین A و C در Staphylococcus aureus کوآگولاز مثبت جدا شده از شیرخام مخازن تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه در مشهد word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص ژن های کد کننده انتروتوکسین A و C در Staphylococcus aureus کوآگولاز مثبت جدا شده از شیرخام مخازن تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه در مشهد word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص ژن های کد کننده انتروتوکسین A و C در Staphylococcus aureus کوآگولاز مثبت جدا شده از شیرخام مخازن تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه در مشهد word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
استافیلوکوکوس اورئوس یکی از رایج ترین عوامل شیوع مسمومی تهای غذایی باکتریایی است که به عنوان دومین و یا گاهی سومین علت مهم این بیمار یها محسوب م یگردد. هدف از این مطالعه بررسی میزان فراوانی ژن های کد کننده انتروتوکسین های استافیلوکوکوسی SEA و SEC در استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت جدا شده از نمونه های شیر خام مخازن تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد، در طی سال های 1388 و 1389 می باشد. از 250 نمونه شیر خام مورد بررسی تعداد 46 سویه (18/4%) استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت با میانگین cfu/ml 3/5 × 105 جدا گردید. از مجموع 46 سویه جداشده، تعداد 28 سویه (60/87%) دارای حداقل یک ژن کد کننده انتروتوکسین A یا C بودند. از این تعداد، 21 سویه (75%) واجد ژن sec و 7 سویه (25%) واجد ژن sea بودند.همچنین 3 سویه (9/09%) هر دو ژن sea و sec را به همراه هم داشتند. با توجه به حضور استافیلوکوکوس های انتروتوکسیژنیک در شیر خام به عنوان یک خطر بالقوه برای سلامت مصر فکننده، تشخیص آنها و کنترل منابع آلودگی شیر باید به عنوان بخشی از استانداردهای کنترل کیفی شیر و فراورده های لبنی قرار گیرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0