توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اهواز چکیده: خرمای باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه به عاملها برای خصوصیات مورفولوژیی درارقام خرما word :

تعداد صفحات:5

نویسنده(ها):

منیره مارصفری – دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات
علی اشرف مهرابی – استادیاران دانشگاه ایلام
عبدالامیر راهنما – دانشیار دانشگاه شهیدچمران اهواز

چکیده:

خرما یکی ازمحصولات غذاییمههم است اهمیت خرما بهدلیل صادراتی بودن آن ونیز ارزش غذایی بالا و محصولات متعدد و متنوع دیگری استکه از آن بدست می ایند ارزش غذایی خرما قابل مقایسه با انواع خشکبار گوشت گاو و مرغ نان تخم مرغ ماهی وسیب زمینی می باشد اهمیت این محصول از نظر ارزش غذایی به دلیل کالری بسیارزیاد آن است به منظور انجام تجزیه به عاملها از 15 رقم خرمای موجوددرمناطق مختلف ایران به طورتصادفی نمونه برداری صورت گرفت و ده صفت مورفولوژی درآن ها اندازه گیری شد نتایج حاصل از بررسی ضرایب عاملی نشانگر اهمیت صفات وزن ده دانه، بافت میوه وزن میوه طول میوه قطرمیوه شکل میوه طول بذر و قطر بذر درگزینش ژنوتیپ های مطلوب است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir