توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اهمیت آفلاتوکسین (B(1 در برنج و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار آن word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اهمیت آفلاتوکسین (B(1 در برنج و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار آن word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اهمیت آفلاتوکسین (B(1 در برنج و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار آن word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اهمیت آفلاتوکسین (B(1 در برنج و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار آن word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
آفلاتوکسین ها توسط گونه های توکسیژنیک آسپرژیلوس (آ.فلاووس، آ.پارازیتیکوس) تولید می شوند و متابولیت های ثانویههستند که به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی، مطرح می باشند. این قارچ ها مهم ترین عواملآلوده کننده غلات، آجیل و حبوبات هستند. حد مجاز آفلاتوکسین، B در برنج در ایران 5 میکروگرم در کیلوگرم است. آفلاتوکسین (B(1 و سه ترکیب با ساختار مشابه ((G(2), G(1), B(2) به عنوان عوامل آلاینده محصولات کشاورزی در مزرعه و طی دوره نگهداری حمل و نقل و فرآوری شناخته شده اند. آفلاتوکسین (B(1 به عنوان سمی ترین عامل شناخته شده است. بنابراین به لحاظ سمیت بالای آفلاتوکسین ها، ایجاد سرطان، جهش، رشد ناکافی و کاهش سطح ایمنی در بیشتر انواع پستانداران، وجود آن ها در مواد غذایی تاثیر بسزایی در صنایع غذایی دارد. مقاومت این سم در مقابل گرما به عواملی از جمله میزان رطوبت PH بستگی دارد و روش های مختلف پخت می تواند این سم را به مقدار کمتر یا بیشتر کاهش دهد. این مقاله ضمن بررسی درصد آلودگی آفلاتوکسین (B(1 در برنج، به منابع وقوع، اثرات سوء آن بر سلامتی انسان و تاثیر روش های مختلف پخت بر مقدار کاهش این سم اشاره می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir