توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی word :

مقاله اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در محیط شناسی از صفحه 61 تا 68 منتشر شده است.
نام: اثر تغییرات جرم جاذب خاک اره بر سینتیک جذب فلز کروم در محیط آبی
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کروم
مقاله خاک اره
مقاله زمان تعادل
مقاله مدل های سینتیک
مقاله بازده جذب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خاک اره یکی از ارزان ترین و فراوان ترین جاذب هایی است که توانایی جذب فلزات سنگین از آبها و پساب ها را دارد. از طرفی افزایش فلز کروم شش ظرفیتی(Cr6+) در آب آشامیدنی باعث سمیت، و عوارض حاصل از آن می شود. بنابراین هدف از این تحقیق، بررسی اثر تغییر مقدار جرم جاذب خاک اره بر زمان تعادل جذب، بازده جذب و واسنجی مدل های سینتیک در حذف کروم (Cr6+) از محلول آبی است. برای این کار، خاک اره از کارگاه محلی تهیه و اندازه ذرات آن 500 میکرون انتخاب شد. سپس چهار مقدار جاذب خاک اره شامل، 1 گرم بر لیتر (SD1)،10 گرم بر لیتر (SD10)،20 گرم بر لیتر(SD20) و 50 میلی گرم بر لیتر(SD50) انتخاب و آزمایش های مختلف بر روی آنها انجام شد. نتایج نشان داد که برای هر چهار جاذب،pH بهینه برابر 7 است. همچنین، با افزایش جرم جاذب زمان تعادل جذب افزایش می یابد، به طوری که حداکثر زمان تعادل جاذب SD1، SD10، SD20، و SD50 به ترتیب، 110، 105، 100 و 80 دقیقه به دست آمد. بررسی رابطه ریاضی بازده جذب با جرم جاذب و غلظت اولیه محلول نشان داد که گرچه با افزایش جرم جاذب بازده جذب افزایش می یابد، ولی در صورتی که غلظت اولیه از مقداری معین (مقدار ظرفیت جرمی جاذب) به سوی صفر میل کند، بازده کلیه جاذب ها افزایش و به سوی 100% میل می کنند. این موضوع در غلظت هایی که به سمت بی نهایت میل می کنند نیز صادق است. همچنین نتایج واسنجی نشان داد که مدل اورامی با ضریب رگرسیون 0999 و شاخص خطای 0036 داده های جذب را بهتر از مدل های لاگرگرن و هو و همکاران توصیف می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir