توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387) word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387) word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387) word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387) word :

مقاله وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387) word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1390 در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه 56 تا 62 منتشر شده است.
نام: وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین (1387)
این مقاله دارای 7 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلامت روانی
مقاله پرسش نامه سلامت عمومی 28 سوالی
مقاله زنان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: زنان نقش مهمی در خانواده دارند و سلامت روانی آن ها بر سلامت اعضای خانواده تاثیر می گذارد. بنابراین، برنامه ریزی ارایه خدمات اساسی بهداشت روان برای زنان استان قزوین ، نیازمند اطلاعاتی در خصوص وضعیت کنونی سلامت روانی آن ها است.
هدف: مطالعه به منظور ارزیابی وضعیت سلامت روانی زنان مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین انجام شد.
مواد و روش ها :این مطالعه مقطعی در سال 1387 بر روی 1531 زن مراجعه کننده به پایگاه های سلامت استان قزوین که پرسش نامه سلامت عمومی را تکمیل نموده بود، انجام شد. نقطه برش در مقیاس کلی برای تشخیص افراد بیمار، 23 و بالاتر و برای تشخیص افراد بیمار در هریک از مقیاس های فرعی 14 منظور شد. داده ها با آزمون های آماری تی، فیشر و ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: 385% زنان، از سلامت روانی مطلوبی برخوردار نبودند. شیوع اختلال روانی در گروه سنی 20 تا 29 سال (326%) و متاهلین (%75) بیش تر از دیگر گروه ها بود. بین سن و زیر مقیاس علایم جسمانی (P=0.025)، سن و افسردگی (P<0.01) رابطه معنی دار وجود داشت.
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، به طور کلی سلامت روانی زنان استان قزوین مناسب نبود. بنابراین، توجه بیش تر به سلامت روان از طریق برنامه های آموزشی مدون و تدوین برنامه های اجرایی جهت ارتقای سلامت زنان در قزوین ضروری است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir