مقاله بررسی میزان انباشتگی و توزیع (فرمول در متن اصلی مقاله) در گیاه پیاز خوراکی Allium cepa cv. Hybrid فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان انباشتگی و توزیع (فرمول در متن اصلی مقاله) در گیاه پیاز خوراکی Allium cepa cv. Hybrid فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان انباشتگی و توزیع (فرمول در متن اصلی مقاله) در گیاه پیاز خوراکی Allium cepa cv. Hybrid فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
کروم یک فلز سنگین است که در محیط زیست وجود دارد و برای سلامتی انسان خطرناک می باشد. اثرات سمی کروم روی رشد ونمو گیاه، شامل جلوگیری از فرایند جوانه زنی، کاهش رشد و بیومس گیاهی می باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی میزان انباشتگی و توزیع (فرمول در متن اصلی مقاله) در گیاه پیاز خوراکی می باشد. بدین منظور گیاهچه های پیاز رشد یافته در گلدان های حاوی خاک زراعی و ماسه به نسبت 1:1 که تیمار های مختلف (فرمول در متن اصلی مقاله) 200 ،150 ،50،100 ،40 ،20 ،10 ،5 ،0 mg/L به آنها داده شد، پس از 4 هفته برداشت شدند و میزان انباشت (فرمول در متن اصلی مقاله) در ریشه و بخش هوایی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقدار کروم در ریشه و بخش هوایی با افزایش غلظت این عنصر در محیط کشت، افزایش می یابد و تجمع آن در ریشه به مراتب بیشتر از بخش هوایی است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0