توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:4
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تأثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی بود. تعداد 250 قطعه جوجه نر گوشتی سویه راس 308 در 5 تیمار و 4 تکرار (11 قطعه جوجه) در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. آب مصرفی همه تیمارها به غیر از شاهد دارای 4/27 میلی‌گرم نیترات سدیم بود. بنابراین 5 تیمار شاهد، نیترات‌دار و نیترات‌دار حاوی سطوح 15/0، 3/0 و 6/0 درصد عصاره رزماری در آزمایش اخیر استفاده شد. در کل دوره آزمایشی تفاوت معنی‌داری برای افزایش وزن و مصرف خوراک بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشده (P>0/05) هم‌چنین اگر چه تفاوت معنی‌داری برای ضریب تبدیل بین تیمارهای آزمایشی در کل دوره وجود نداشت، اما ضریب تبدیل تمایل به معنی‌دار شدن داشت (P=0/08) و ضریب تبدیل جوجه‌های تغذیه شده با سطوح 3/0 و 6/0 کمتر از مقدار مربوط به جوجه‌های سایر تیمارهای آزمایشی بود. به طور کلی استفاه از رزماری تأثیری بر افزایش وزن و مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی ندارد ولی احتمالاً از طریق بهبود فرایندهای هضمی و هم‌چنین اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضریب تبدیل خوراک را کاهش می‌دهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir