توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک فایل ورد (word) :

مقاله بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در جغرافیای طبیعی از صفحه 33 تا 52 منتشر شده است.
نام: بررسی روند توسعه فیزیکی بخش شمال غرب شهر تهران مطالعه موردی: حصارک
این مقاله دارای 20 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توسعه فیزیکی
مقاله حصارک
مقاله عوامل ژئومورفیک و عوامل انسانی
مقاله کاربری اراضی
مقاله سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توسعه فیزیکی شهر فرآیندی است که طی آن محدوده های فیزیکی شهر و فضاهای کالبدی آن در ابعاد افقی و عمودی و در طول زمان از نظر کمی و کیفی افزایش می یابند. هدف از این پژوهش، بررسی روند توسعه فیزیکی و تغییرات کاربری اراضی روستای حصارک، در فاصله زمانی سال های 1380، 1358، 1334 می باشد. ابتدا محدوده مطالعاتی بر روی نقشه توپوگرافی، عکس های هوایی و تصویر ماهواره ای مربوطه تعیین شده، سپس از طریق سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS لایه های اطلاعاتی مورد نیاز همچون شیب، طبقات ارتفاعی، کاربری اراضی محدوده تهیه شد. از طریق مطالعه میدانی و داده های حاصل از منابع کتابخانه ای و نقشه ها و نمودارهای مربوطه، نتایجی به قرار زیر بدست آمده است. عوامل تاثیرگذار بر توسعه منطقه مطالعاتی شامل دو دسته عوامل ژئومورفیک و عوامل انسانی است. توپوگرافی، شیب، ویژگی های زمین شناسی، احتمال وقوع حرکات دامنه ای و تاثیر رودخانه و آب های جاری از عوامل ژئومورفیک می باشند. عوامل انسانی نیز شامل احداث دانشگاه آزاد و نقش تعاونی های مسکن (عوامل مثبت در فرآیند توسعه منطقه)، و تاسیسات انبار نفت، باغات و اراضی کشاورزی و اراضی متعلق به نیروی انتظامی (عوامل محدودیت زا در توسعه منطقه) تشخیص داده شده است. وسعت منطقه مورد بررسی 626km2 می باشد که از این میزان در سال 1334، 848 درصد به اراضی بایر، 15 درصد به باغات و 015 درصد به ساخت و ساز اختصاص داشته است. در سال 1358 وسعت اراضی بایر 728 درصد، باغات 164 درصد، ساخت و ساز تاسیسات 108 درصد بوده است. درسال 1380 نیز شاهد کاهش وسعت اراضی بایر 218 درصد و باغات 135 درصد و به موازات آن افزایش وسعت ساخت و ساز و تاسیسات شهری 578 درصد در منطقه مطالعاتی می باشیم.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir