توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر مدت زمان خشک کردن، درصد اسانس و درصد کامازولن Matricaria recutita گیاه دارویی بابونه pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر مدت زمان خشک کردن، درصد اسانس و درصد کامازولن Matricaria recutita گیاه دارویی بابونه pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر مدت زمان خشک کردن، درصد اسانس و درصد کامازولن Matricaria recutita گیاه دارویی بابونه pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر مدت زمان خشک کردن، درصد اسانس و درصد کامازولن Matricaria recutita گیاه دارویی بابونه pdf :

تعداد صفحات:3

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و درصد کامازولن گل های باباونه (Matricaria recutita) اصلاح شده، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد. شش توان مختلف میکروویو شامل 100، 180، 300، 450، 600 و 900 وات، سه دمای مختلف آون شامل 50، 60 و 70 درجه سانتیگراد و روش طبیعی (سایه و آفتاب) در این آزمایش مورد مقایسه قرار گرفتند. خشک کردن نمونه ها تا زمانی که وزن آنها به محتوای رطوبتی 0/10 بر پایه وزن خشک رسید، ادامه داشت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن، میزان اسانس و درصد کامازولن نمونه ها بود. کمترین زمان خشک کردن (6 تا 102 دقیقه با توجه به توان مورد نطر) در روش میکروویو و بیشترین آن (120 ساعت) در روش سایه حاصل شد. بالاترین درصد اسانس در دمای 50 ، 60 درجه آون و روش خشک کردن در سایه ( به ترتیب 0/95، 0/86 و 0/84 درصد) بدست آمد و کمترین میزان مربوط به خشک کردن در توان های بالای میکروویو، دمای 70 درجه آون و روش آفتاب (به ترتیب 0/55 و 0/47 درصد) بود. بالاترین درصد کامازولن در روش طبیعی و میکروویو ( به ترتیب 7/4 و 7/9 درصد) و کمترین میزان به وسیلهخشک کردن در آون (2/9 درصد) به دست آمد. با توجه به نتایج این تحقیق می توان اظهار نمود که خشک کردن با استفاده از توان های پایین میکروویو از این جهتکه درصد اسانس و کامازولن قابل ملاحظه ای را حفظ کرد و زمان خشک کردن را بسیار کاهش داد، برای خشک کردن گل های باوبونه بسیار مطلوب می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir