مقاله تکنولو ژی تولیدآرد و فرآورده های جانبی ماهی pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تکنولو ژی تولیدآرد و فرآورده های جانبی ماهی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولو ژی تولیدآرد و فرآورده های جانبی ماهی pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:22
چکیده:
آرد ماهی عبارت است از فرآورده ای حاصل از خشک کردن و یا به نحوی دیگر عمل آوری کردن ماهیان سالم ویا ماهیان تلف شده بدون اینکه چیزی به آنها اضافه شود . صنعت تولید آرد ماهی در ایران جوان است . از آنجا که واحد های فعال در این رشته از روی رونق بازار جذب این کار شده اند و با استفاده از ضایعات ماهی به دور از اصول فنی به تولید اشتغال داشته اند ، در سال های گذشته به ندرت توانسته اند کیفیت مورد نظر متقاضیان را فراهم سازند . برای تولید آرد ماهی باید مراحلی طی شود که عبارت اند از : تهیه و نگه داری مواد خام ، خرد کردن ، مرحله پخت ، پرس کردن ، عمل آوری مایع پرس ، تغلیظ استیک واتر ، خشک کردن ، آسیاب کردن و بسته بندی . از سایر فرآورده های جانبی ماهی نیز می توان به کنسانتره پروتئین ماهی ، روغن ماهی ، ژلاتین ، چسب ، چرم ،کیتین و کیتوزان و همچنین غنی سازی گیاهان اشاره نمود
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0