توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد کارافرینی طرح احداث fast food pdf دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد کارافرینی طرح احداث fast food pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد کارافرینی طرح احداث fast food pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد کارافرینی طرح احداث fast food pdf :

پروژه کارافرینی طرح احداث fast food

فصل اول : كلیات
1-1مقدمه وبیان موضوع :
انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد كه این امر بدون مصرف خوراكی‌ها امكان پذیر نمی باشد .
درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت كه در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها كه امروزه شما مشاهده می كنید دادند كه یكی از این غذاها كه در واقع از كشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومكانی را كه برای تهیه پیتزا فعالیت می كند تا این غذا را تهیه كند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی كه امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

1-2 اهداف كلی ( كلان ):
از جمله اهدافی كه سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید كسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .
كسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .
كسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتزا
كسب اطلاعات از چگونگی تشكیل یك چنین مكان هایی توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .
1-3 اهداف جزئی ( خرد ):

از جمله اهدافی كه باعث انتخاب این پروژه گردید موارد ذیل است :
میزان درآمد : فهمیدن چگونگی كسب درآمد ومیزان آن یكی از دلایلی بود كه باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود كه از در آمد خوبی برخوردار است كه این دلیل بر ای ما كافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .

نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پیتزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یكی دیگر از دلایل بود .
چگونگی تشكیل آن : چگونگی تشكیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه كه برای شروع كار لازم است وتهیه مكان آن كه مهمترین قسمت در ایجاد آن است .
چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف كه هر یك از دیگر قسمت ها مجزا می باشند كار مشكلی است وكسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وكار آمد باشد كه در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
1-4 اهداف سازمان:

اهداف اصلی سازمان كسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف كرج می باشد
1-5 انگیزه :چون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود كه این شغل از هزینه كمی نسبت به درآمدی كه كسب می كند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق كنیم .

1-6 اهمیت موضوع:
پیتزا غذایی است كه از كشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .
پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشكیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای كالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :
ممتاز – كباب – میگو – مرغ – پپرونی – و; كه از مواد تشكیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس –كالباس –فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود كه می تواند انرژی لازم بدن را تامین كند بدلیل اینكه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .

فصل دوم : ادبیات تحقیق
2-1- آشنایی با شركت:
فروشگاهی كه مورد تحقیق قرار گرفته است « پیتزا خانواده » نام دارد كه مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویچ می باشد این فروشگاه از نظر مكانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شكل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده كه وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همكف قرار دارد .
از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد كه جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یك تابلوی تبلیغاتی كه نام فروشگاه بر روی آن حك شده بر روی سردرآن نصب شده است .
2-2 نیروی انسانی:

تعداد پرسنل فروشگاه 5 نفر می باشد كه در مواقع شلوغی مانند عید كه رفت و آمد مردم برای صرف غذا افزایش می یابد یك نفر به عنوان كمكی به افراد فروشگاه اضافه می شود تا به بقیه اعضا در سرویس رسانی به مردم یاری نماید هر یك از افرادی كه در این فروشگاه كار می كنند از نظر اخلاقی و آداب برخورد با مردم باید در حالتی مناسب باشند تا بتوانند مشتریان بیشتری جلب كنندواین همان چیزی است كه در نظر صاحب فروشگاه است .
همچنین در فروشگاه تعداد 9 میز و حدود 32 صندلی وجود دارد كه همگی تازه خریداری شده اند كه درافزایش زیبایی فروشگاه سهیم می باشند .
این فروشگاه یك ساختمان 2 طبقه می باشد كه در طبقه فوقانی آن آشپزخانه وانبار مواد اولیه غذایی كه منظور از انبار یخچال وفریزر مخصوص نگهداری مواد اولیه غذایی است قرار دارد وطبقه تحتانی یاهمكف مخصوص پذیرایی از مشتریان است .

جدول مخصوص نیروی انسانی
جمع قسمت خدمتكار قسمت صندوق قسمت آشپزخانه تحصیلات
1
2
1
1
– –
1


– –


1
– 1
1
1

– پنجم ابتدایی
سیكل
دیپلم
فوق دیپلم
لیسانس
5 1 1 3 جمع

جدول فوق جدول مخصوص نیروی انسانی می باشد كه در سطر افقی آن 5 خانه قرار دارد قسمت اول تحصیلات می باشد كه هر فرد ممكن است دارای یكی از مدارك تحصیلی باشد كه در ستون عمودی زیر قسمت تحصیلات قرار گرفته است از قرار ( پنجم ابتدایی – سیكل – دیپلم – فوق دیپلم – لیسانس ) قسمت های بعدی آشپزخانه وصندوق وخدمتكار می باشد كه تعداد افراد با توجه به مدرك تحصیلی آنهانمایش داده می شود وقسمت آخر قسمت جمع عمودی می باشد كه تعداد كل افراد دارای هر یك از مدارك نام برده را نشان می دهد و جمع افقی نیز تعداد كل افراد درهر قسمت از فروشگاه ( آشپزخانه – صندوق – خدمتكار ) رانشان می دهد .
2-3 تجهیزات وماشین آلات :

فروشگاه مورد تحقیق از لحاظ تجهیزات دارای دو فرمی باشد كه یكی از آنها مخصوص طبخ پیتزا ودیگری مخصوص ساندویج می باشد . از دیگر تجهیزات می توان به میزهای كار اشاره كرد كه یكی برای تهیه پیتزا قبل از گذشتن درون فرد دیگری جهت بسته بندی كردن وفرستادن نزد مشتری ودیگری برای تهیه ساندویچ كاربرد دارند .

یك یخچال برای نگهداری مواد اولیه اعم از سوسیس وكالباس ; ویك فریزر برای نگهداری مواد مشابه در زمان های طولانی ویك یخچال ویترینی در طبقه پائین كه برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه استفاده می شود از دیگر تجهیزات این فروشگاه می باشد . یك دستگاه در طبقه همكف وجوددارد كه برای تهیه نوشابه از آن استفاده می شود كه ابعاد ان حدود یك ونیم متر در نیم متر است كه دارای 4 خروجی مجزا می باشد كه دو خروجی برای نوشابه زرد و دو خروجی دیگر برای نوشابه مشكی می باشد .

طرز تهیه نوشابه بدین صورت می باشد كه ماده اولیه نوشابه كه به صورت مایع می باشد را به همراه مقدار معینی آب در دستگاه وارد كرده وپس از انجام فعل وانفعالاتی در درون دستگاه مواد به نوشابه تبدیل شده و آماده برای مصرف می باشد .
همچنین این دستگاه دارای 3 كپسول بوده كه یكی از آنها بزرگتر از آن 2 كپسول دیگر است وبرای تولید گاز نوشابه به كار می رود و آن دوی دیگر محتوی نوشابه زرد ومشكی می باشند .
درشکل جدول تجهیزات مورد بررسی قرار خواهد گرفت در این جدول نام دستگاهها وتجهیزاتی كه در فروشگاه قرار دارد لیست شده وتعداد آن ذكر گردیده است پس مشخصاتی در رابطه باشكل ظاهری ونحوه قرار گرفتن آن از نظر مكانی در داخل فروشگاه ذكر می گردد.

جدول تجهیزات
مشخصات تعداد نام دستگاه
ابعاد آن حدود یك ونیم متر در نیم مترو 4 خروجی دارد كه برای نوشابه زرد ومشكی است .
كه در اشپزخانه می باشد وبرای تهیه پیتزا وساندویچ از آن استفاده می شود .
كه دو عدد از آن در آشپزخانه برای نگهداری مواد اولیه فاسد شدنی ویك عدد ویترین در پایین وجود دارد .
كه میز آن بین چهار صندلی كه صندلی آن به صورت دو صندلی به هم چسبیده می باشد . 1

3
3

9و32 دستگاه نوشابه

میزكار
یخچال

میزوصندلی

2-4 چارت سازمانی

همانگونه كه در شكل مشاهده می كنید ، ركن اول این سازمان را رئیس تشكیل می دهد . كه در مورد این فروشگاه رئیس همان صاحب فروشگاه است كه بیشتر دستورات را درمورد چگونگی و میزان تولید وعملكرد كارگران صادر می كند همچنین سرآشپز وصندوق دار كه زیر نظر رئیس انجام وظیفه می كند در یك ردیف سازمانی قرار دارند در زیر به وظایف هر یك پرداخته می شود .
سر آشپز مسئولیت آشپزخانه وتمامی افرادی را كه در آنجا كار می كنند برعهده دارد وهمچنین خریدهای جزئی وروزانه فروشگاه برعهده وی است واز دیگر وظایف آشپز تنظیم دمای فردر مواقع مختلف كه بستگی به تعداد مشتریان دارد است بدین ترتیب كه درمواقع شلوغی فروشگاه كه سفارشات زیاد است شعله فر را زیاد كرده تا جبران دمای خارج شده از فر را به علت بازو بسته كردن زیاد در فر كند وبرعكس همچنین طرف حساب رئیس در قسمت آشپزخانه سر آشپز می باشد وكلیه دستورات مربوط به پرسنل دیگر د ر این قسمت به سر آشپزابلاغ می شود .

صندوق دار مسئولیت سالن فروشگاه را برعهده دارد و پیش خدمت زیر نظر وی به انجام فعالیت می‌پردازد صندوق دار در قبال دریافتی های فروشگاه مسئول است ودر پایان ساعت كاری دریافتی ها را به رئیس تحویل می دهد و در قبال كم وكاستی ها مسئول می باشد .
پیش خدمت زیر نظر صندوق دار به فعالیت خود مشغول است واز او دستورات خود را دریافت می‌كند عمده ترین كار پیش خدمت بردن سفارشات به آشپزخانه و آوردن غذاهای سفارش شده از آشپزخانه بر روی میزهای مشتریان است از دیگر كارهای این شخص تمیز كردن میزهای خالی شده وبردن ظرف های خالی به آشپزخانه وهمچنین پاكیزه كردن سالن وپنجره های فروشگاه و ; است .

كمك آشپز زیر نظر آشپز فعالیت می كندودر كنار سر آشپز به تهیه پیتزا و ساندویج می پردازد وكارگر ساده را زیر نظر دارد .
كارگر ساده وظیفه پاكیزگی آشپزخانه ونظافت ظروف كثیف شده را برعهده دارد وهمچنین تهیه ساندویج برعهده وی است .
2-5 آشنایی بامحصولات:
رستوران ها واغذیه فروشی های بزرگ محصولات متنوعی را عرضه می كنند اما فروشگاهی كه مورد تحقیق ما است چنین نبوده وتنوعی درنوع محصولات نداشته وتعداد محصولات آن از 12 الی 13 نوع محصول تجاوز نمی كند .
كه این انواع محصول شامل تعدادی پیتزا از قبیل ممتاز ، كباب ، میگو ، پپرونی ، گوشت ، و ; شده وتعداد ساندویج همانند سوسیس كوكتل سوسیس هات داگ ،همبرگر، چیزبرگر و .. است .

2-6 ظرفیت تولید :
غذای اصلی كه در این فروشگاه تولید می شود پیتزا است كه روزانه به تعداد 60 الی 70 عدد در روزهای عادی و 100 الی 120 در روزهای تعطیل ( پنجشنبه و جمعه ) وبالای 120 در ایام جشن وسرور ونوروز تولید می شود كه این ارقام در فصول متغیر هستند مثلا در فصل زمستان تولید حدود 10 الی 20 درصد كاهش می یابد در مورد ساندویج وسایر غذاها باید گفت كه در روزهای عادی حدودا 40 عدد ودر روزهای تعطیلی حدود 60 عدد ودر ایام نوروز بیش از این تولید دارد.
2-7 روش تولید:

در مورد روش تولید این فروشگاه باید به این نكته اشاره كرد كه در اكثر پیتزاها مواد اولیه یكسانی مورد استفاده قرار می گیرد از قبیل قارچ ، سوسیس گوشت ، پنیرو .. .
اولین گام برای تولید پیتزا خمیر آن می باشد سر آشپز خمیر را از موادی همچون آرد، تخم مرغ ، شكر ، نمك و آب و ; تهیه می كند و در ظروفی كه تشتك نامیده شده وقبلا تمیز و روغن زده شده اند قرار می دهد پس از این كار خمیرها را درگوشه ای قرار داده وهر سفارشی كه بالا بیاید به تعداد سفارشات خمیر روی میز كار قرار داده وبوسیله مواد دیگر به درست كردن پیتزا می پردازد .

فرایند تولید

1- دراین مرحله به خرید مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محصولات از قبیل آرد ، پنیر ، سوسیس وكالباس ، گوشت و ; می پردازیم .
2- درمرحله دوم مواد خریداری شده را پردازش كرده وبرای تولید محصول آماده می نماییم مانند تهیه خمیر ، خرد كردن سوسیس وكالباس و ..
3- در این مرحله تمام كارهای مربوط به آماده سازی مواد انجام شده ومنتظر سفارش می باشیم تا محصول مورد سفارش را تهیه نماییم .
4- این مرحله به تولید محصولات سفارش شده می پردازد .
5- در این مرحله محصولات آماده برای مصرف است وتحویل سفارش دهنده می شود.
6-این آخرین مرحله از چرخه یك فرایند تولید است كه دریافت وجه می باشد .
-سپس ا زمرحله آخر این چرخه از نو آغاز می شود ودوباره ودوباره تكرار می شود .

فصل سوم : طراحی تولید
3-1 طراحی:
برای طراحی یك پیتزا فروشی ابتدا لازم است كه مكان مناسبی برای شغل انتخاب شود كه منظور از مكان مغازه ای با ابعاد مناسب كه دارای محلی برای آشپزی باشد وهمانگونه كه در بخش های گذشته گفته شد واین مغازه باید در محل های پر رفت و آمد (دركرج مانند گوهردشت در خیابان اصلی ، چهارراه طالقانی ، مهرویلا ، عظیمیه ..) باشد پس از مرحله اول نوبت به اخذ جواز كسب می باشد كه مراحل آن بدین ترتیب می باشد :

مراحل متوالی جهت تاسیس اغذیه فروشی :
الف-تشكیل پرونده وتسلیم مدارك به اتحادیه
مدارك لازم جهت تشكیل پرونده :
1- داشتن سند یا اجاره نامه رسمی ، محضری برای قولنامه های بنگاهی كه مدت اجاره حداقل 3 سال ورضایت مالك با تایید دفترخانه یا تایید بنگاه معاملاتی جهت اخذ پروانه از اتحادیه در آن قید شده باشد .

 

2- فتوكپی سند یا اجاره نامه
3- فتوكپی شناسنامه 2 برگ
4- فتوكپی پایان خدمت برای متولدان بالای 1338
5- 6قطعه عكس
6- استعلام از اتحادیه مربوط
7- یك برگ پوشه روغنی .

ب) پس از تشكیل پرونده بازرسی از طرف اتحادیه از واحد مورد نظر بازدید به عمل می آورد وگزارش آن به اتحادیه فرستاده می شود بعد در صورت تایید استعلام های ادارات شهرداری ، بیمه ، بهداشت ودارایی عدم سوء پیشینه وعدم اعتیاد صادر می گردد كه آنها را به اداره اماكن جهت تایید فرد متقاضی ارسال وپس از تایید اداره اماكن مبلغ 000/30 ریال در وجه كمیسیون نظارت و 000/50 ریال در وجه مجمع امور صنفی پرداخت وجواز برای فرد متقاضی صادر می گردد.
پس از اخذ جواز نوبت به خرید وسایل مورد نیاز می رسد كه این وسایل شامل دو فر كه یكی برای پیتزا ودیگری برای ساندویچ است سه عدد یخچال وفریزر كه اگر یخچال ها ویترینی باشند بهتراست یك دستگاه نوشابه سازی تعدادی میز وصندلی یك دستگاه خمیر گیر .

این مكان كه بیشتر فعالیت آن برای تهیه مواد غذایی وخوراكی می باشد لذا باید از بهداشت خاص فردی ونیز از نظر بهداشت مكان نیز برخوردار باشد .
در این مورد از طرف وزارت بهداشت شخصی به نام بازرس به آن مكان آمده تا از نظر بهداشت آنجا را مورد بررسی قرار دهد كه اشكالاتی را كه او می گیرید باید سریعا رفع نمود تا حكم تایید را بدهد .

.
پس از انجام این مراحل نوبت به انتخاب كاركنان می رسد كه این كار باید به بهترین نحو ممكن صورت گیرد وافراد واجد شرایط به استخدام در آیند بهترین روش برای این كار دادن آ‎گهی استخدام در روزنامه ها ونیازمندیهای روزنامه ها می باشد .
پس از اتمام تمامی مراحل فوق نوبت به تبلیغ كردن در مورد این فروشگاه می باشد و دلیل این كار را همانطور كه می دانید این است كه فروشگاه به تازگی تاسیس وافتتاح شده وبرای مردم ناشناخته می باشد وبیشتر برای جذب مشتری می باشد كه در این مورد در ابتدای كار باید تسهیلاتی را برای مردم درنظر گرفت تا مشتری جذب فروشگاه شود واین تسهیلات عبارتند از سرویس رایگان ونیز تخفیف ویژه در سفارشات بالا وزیاد .

3-2 تولید :
برای تولید پیتزا همانگونه كه گفته شد ابتدا باید مواد اولیه خریداری شده موادی از قبیل سوسیس ، كالباس ، قارچ ، گوشت چرخ كرده فیله گوشت(گوشت بی استخوان) ، مرغ ، تخم مرغ ، آرد ،شكر ،نمك ، میگو ، تن ماهی ، چیپس ، نان باگت یا فرانسوی ونان گرد كه مخصوص همبرگر است خیار شور، گوجه ،سس سفید وقرمز كاهو، و.. جزو مواد اولیه محسوب می شود .

اولین كار همانگونه كه در صفحات گذشته گفته شد آماده كردن خمیر است .
هنگامی كه خمیر آماده شد آن را در تشتك ( ظرف های مخصوص پیتزا ) می گذاریم سپس به تهیه سالاد می پردازیم.
پس از انجام این كار نوبت به روشن كردن فرها است هم فر پیتزا وهم فرساندویچ را روشن كرده تا گرم شوند پس از تهیه سالاد نوبت به خرد كردن خیا رشور وگوجه است .
پس از این مراحل نوبت به هم زدن پنیر پیتزا می رسداین پنیرها كه درون تشت در یخچال نگهداری می شوند وقبلا بوسیله دستگاه مخصوص چرخ شده اند اكنون به هم چسبیده اند وغیر قابل استفاده می باشند كه با هم زدن آنها و جدا كردن آنها از یكدیگر این مشكل رفع می شود بعد از تمامی این كارها باید قارچ ها را خرد کرد.

و بعد گوشت را اضافه کرده و به آن پیاز خردشده و فلفل خرد شده اضافه می كند و آن را پس از افزودن نمك و فلفل و .. درون بسته های یكسان قرار داده و درون یخچال می گذارد و در مواقع لزوم یك یا چند بسته را بیرون آورده و بر روی فرسرخ می كنیم .

این فروشگاه یك ساختمان 2 طبقه می باشد .در طبقه همكف كه سالن نامیده می شود تعدادی میز وصندلی برای نشستن مشتریان وجود دارد كه تعداد میزها 9 عدد می باشد از دیگر اغلامی كه در سالن یافت می شود یك عدد یخچال ویترینی است برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه خانواده نوشابه كوچك وهمچنین یك دستگاه نوشابه سازی كه دارای 4 خروجی می باشد 2 خروجی فانتا (زرد) و 2 خروجی كوكا (سیاه) در طبقه بالانیز 2 فر ، 1عدد یخچال و1 عدد فریزر و 3 میز كارودستگاه پنیر خردكنی و; یافت می شود .

فصل چهارم :‌بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
4-1 قیمت گذاری محصول:
قیمت گذاری این فروشگاه بستگی به زمان دربازار دارد زمانی است كه رقیبی برای ما وجود ندارد وبه هر قیمتی كه بخواهیم می توانیم محصولات خود را به فروش برسانیم ولی بعضی زمان ها رقیب یا رقیبانی وجود دارند باید قیمت محصولاتمان بر اساس قیمت محصولات رقبا تعیین گردد بدین معنی كه قیمتی هم اندازه ویا حتی كمتر از قیمت محصولات رقبا برای محصولات خود قرار دهیم البته اگر محصولات ما از كیفیت برتری برخوردار باشند ورقیبی در آن منطقه وجود نداشته باشد اصطلاحا بازار انحصاری به وجود می آید كه در اینصورت باید با نگهداشتن سطح كیفیت محصولات در بالاترین جای ممكن اجازه ندهیم كه مشتریان به سایر فروشگاه های دور واطراف راه یافته ورقیبی برای خود به وجود آوریم .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir