مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور ( قم ) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور ( قم ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عکس العمل گندم به منابع و مقادیر مختلف فسفر تحت شرایط شور ( قم )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:2
چکیده:
استفاده از معیارهای تغذیه ای خاک های غیر شور برای توصیه ی کودی خاکهای شور صحیح نیست [ ملکوتی و همکاران،1381] مطالعات انجام شده در خاکهای آهکی شور بیانگر آن است که با افزایش شوری خاک و آب، فعالیت یون کلسیم در محلول خاک افزایش یافته که همین امر سبب تسریع در تشکیل فسفات کلسیم با حلالیت کمتر و در نتیجه تثبیت فسفر می گردد ] خوشگفتار و سیادت، . [ 1381 از سوی دیگر در سطوح شوری بالای خاک وآب، پیامد فزونی کود فسفری، کاهش معنی دار عملکرد گیاه می باشد Champagnol] ، 1979 ، مهاجر میلانی، . [ 1377 کاتیون و آنیون همراه کود فسفری نیز اثر زیادی بر جذب فسفر توسط گیاه دارد، به طوری که با افزایش آنیونهای کلر و سولفات، و کاتیونهای منیزیم و کلسیم از حلالیت فسفر کاسته می شود ] ملکوتی و همکاران، . [ 1381 هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر مقادیر و منابع مختلف فسفر بر عملکرد گندم در شرایط شور می باشد .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0