توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی :

آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی كشور است كه عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد.

تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط كمیسیون های فنی مركب از كارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراكز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این است كه استانداردهای ملی، در جهت مطلوبیت ها و مصالح ملی وبا توجه به شرایط تولیدی، فنی و فن آوری حاصل از مشاركت آگاهانه و منصفانه صاحبان حق و نفع شامل: تولیدكنندگان ،مصرف كنندگان، بازرگانان، مراكز علمی و تخصصی و نهادها و سازمانهای دولتی

باشد.پیش نویس استانداردهای ملی جهت نظرخواهی برای مراجع ذینفع واعضای كمیسیون های فنی مربـوط ارسال میشود و پس از دریـافت نظـرات وپیشنهادهـا در كـمیته ملـی مرتبـط بـا آن ر

شته طرح ودر صورت تصویب به عنوان استاندارد ملی (رسمی) چاپ و منتشر می شود.
پیش نویس استانداردهایی كه توسط مؤسسات و سازمانهای علاقمند و ذیصلاح و با رعایت ضوابط تعیین شده تهیه می شود نیز پس از طرح و بـررسی در كمیته ملی مربوط و در صورت تصویب، به عنوان استاندارد ملی چاپ ومنتشرمی گردد. بدین ترتیب استانداردهایی ملی تلقی می شود كه بر اساس مفاد مندرج در استاندارد ملی شماره ((5)) تدوین و در كمیته ملی مربوط كه توسط مؤسسه تشكیل میگردد به تصویب رسیده باشد.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از اعضای اصلی سازمان بین المللی استاندارد میباشد كه در تدوین استانداردهای ملی ضمن تـوجه به شرایط كلی ونیازمندیهای خاص كشور، از آخرین پیشرفتهای علمی، فنی و صنعتی جهان و استانداردهـای بین المـللی استفـاده می نماید.
مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می تواند با رعایت موازین پیش بینی شده در قانون به منظور حمایت از مصرف كنندگان، حفظ سلامت و ایمنی فردی وعمومی، حصول اطمینان از كیفیت محصولات و ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی، اجرای بعضی از استانداردها را با تصویب شورای عالی استاندارد اجباری نماید. مؤسسه می تواند به منظور حفظ بازارهای بین المللی برای محصولات كشور، اجرای استاندارد كالاهای صادراتی و درجه بندی آنرا اجباری نماید.
همچـنین بمنظـور اطـمینان بخـشیدن به استفاده كنندگـان از خـدمات سازمانها و مؤسسات فعال در زمینه مشاوره، آموزش، بازرسی، ممیزی و گواهی كنندكان سیستم های مدیریت كیفیت ومدیریت زیست محیطی، آزمایشگاهها و كالیبره كنندگان وسایل سنجش، مؤسسه استاندارد اینگونه سازمانها و مؤسسات را بر اساس ضوابط نظام تأیید صلاحیت ایران مورد ارزیابی قرار داده و در صورت احراز شرایط لازم، گواهینامه تأیید صلاحیت به آنها اعطا نموده و بر عملكرد آنها نظارت می نماید. ترویج سیستم بین المللی یكاها ، كالیبراسیون وسایل سنجش تعیین عیار فلزات گرانبها و انجام تحقیقات كاربردی برای ارتقای سطح استانداردهای ملی از دیگر وظایف این مؤسسه می باشد.

كمیسیون استاندارد”خوراك دام- اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی لایه نازك- روش آزمون”
رئیس سمت یا نمایندگی
شجاعی،فریبرز ( دكتری فارموكینتیك ) شركت مرجعان خاتم
اعضا

آرین نمازی،حسین( لیسانس كشاورزی ) شركت دیهیم كویر
بنائی،بهداد ( مهندسی شیمی صنایع غذایی ) شركت آتی نگران پیشگام
حافظی اردكانی،پرتو ( لیسانس شیمی ) اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان كرمان
خالقی،موج ( فوق لیسانس میكروبیولوژی ) اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان كرمان
دهقانی،فاطمه ( لیسانس شیمی ) اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان كرما

ن
گلشن،ابوالفضل( فوق لیسانس علوم و صنایع غذایی ) مركز تحقیقات كشاورزی استان كرمان
مشكانی،اعظم السادات( لیسانس زیست شناسی ) شركت مرجعان خاتم
مظاهری،منصوره(فوق لیسانس مهندسی شیمی بیوتكنولوژی ) موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
نوروزی،سعید ( دكتری دامپزشكی ) موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
نوری،نغمه( لیسانس صنایع غذایی ) كارخانه فرآورده های لبنی و دامداری هامون
دبیر
علائی،آناهیتا ( فوق لیسانس شیمی ) اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان كرمان
پیش گفتار
استاندارد”خوراك دام – اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی لایه نازك- روش آزمون”كه توسط كمیسیونهای مربوط تهیه و تدوین شده و در چهارصدوهجدهمین جلسه كمیته ملی استاندارد خوراك و فرآورده های كشاورزی مورخ 16/12/82 مورد تصویب قرار گرفته است، اینك به استناد بند یك ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدید نظر خواهد شد و هر گونه پیشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این استانداردها ارائه شود، در هنگام تجدید نظر در كمیسیون فنی مربوط مورد توجه قرار خواهد گرفت . بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین تجدید نظر آنها استفاده كرد.
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه در حد امكان بین این استاندارد و استاندارد ملی كشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

منبع و ماخذی كه برای تهیه این استاندارد به كار رفته به شرح زیر است:
1- ISO 6870: 1985(E) Animal feeding stuffs – Determination of zearalenone content

خوراك دام – اندازه گیری زیرالنون به روش كروماتوگرافی لایه نازك1- روش آزمون
1 هدف

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش برای اندازه گیری زیرالنون در خوراك دام ( به ویژه ذرت ) می باشد.
یادآوری – اگر چه نقاط فلورسانسی كه سورگام2 ایجاد می كند مشابه با زیرالنون است ولی هنوز از این روش برای اندازه گیری زیرالنون در خوراك دام استفاده می شود، زیرا مقادیر 3 پس از ظهور كروماتوگرام در جهت دوم متفاوت هستند. این نقاط فلورسانس سورگام با روش های تاییدی مشخص شده در این استاندارد خاص ظاهر نمی شوند.

2 دامنه كاربرد
حد تعیین مقدار4 برابر 50 میكروگرم بر كیلوگرم می باشد.

3 مراجع الزامی
مدارك زیر حاوی مقرراتی است كه در متن این استاندارد به آنها ارجاع داده شده است. بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود. در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، اصلاحیه ها و تجدیدنظرهای بعدی این مدارك مورد نظر نیست. معهذا بهتر است كاربران ذینفع این استاندارد ، امكان كاربرد آخرین اصلاحیه ها و تجدیدنظرهای مدارك الزامی زیر را مورد بررسی قرار دهند. در مورد مراجع بدون تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، آخرین چاپ و/ یا تجدیدنظر آن مدارك الزامی ارجاع داده شده مورد نظر است.
استفاده از مراجع زیر برای كاربرد این استاندارد الزامی است:
3-1 استاندارد ملی ایران 3021 : سال 1374 خوراك دام-آماده سازی نمونه آزمایشگاهی.
3-2 استاندارد ملی ایران 2707 : سال 1381 آفلاتوكسین های گروه M,G,B- روش آزمون-تعیین غلظت و درجه خلوص به روش اسپكتروفتومتری.
3-3 استاندارد ملی ایران 5925 : سال1380 خوراك انسان- دام -بیشینه رواداری مایكوتوكسین ها.
3-4 ISO 5725-1,2 :1994 Accuracy ( trueness and precision ) of measurement methods and results.
3-5 ISO 6497: 2002 Animal feeding stuffs- Sampling
4 اصطلاحات و تعاریف
در این استاندارد اصطلاحات و/ یا واژه ها با تعاریف زیر به كار می رود:
4-1 زیرالنون
سمی است كه عمدتا توسط گونه هایی از قارچ فوزاریوم1 مانند: فوزاریوم گرامیناروم2 و فوزاریوم كالموروم3 ،تولید می گردد.
4-2 كروماتوگرافی لایه نازك
كروماتوگرافی روشی برای جداسازی اجزای یك مخلوط می باشد. در این روش كروماتوگرافی، فاز ساكن شامل ذرات جاذب سیلیكاژل، آلومینا و فلوریزیل است، كه روی یك صفحه نازك پوشش داده شده است. فاز متحرك با عبور از فاز ساكن بر اساس خاصیت مویینگی موجب جداسازی اجزای یك مخلوط می گردد.

4-3 نمونه شاهد
به نمونه ای گفته می شود، كه بدون آلودگی به زیرالنون بوده و تمامی مراحل این آزمون را برای كسب اطمینان از عدم آلودگی، بر روی آن انجام شده باشد.
4-4 تخلیص
به حذف چربی، پیگمان رنگی و یا مواد مداخله گر موجود در نمونه استخراج شده، گفته می شود.
4-5 استخراج1
به جداسازی سم از نمونه مورد آزمون از طریق انحلال سم در یك حلال و یا مخلوطی از حلال های مناسب، گفته می شود.
4-6 صحت2
به نزدیكی یا توافق بین نتایج آزمون با میزان واقعی كه در نمونه وجود دارد، گفته می شود.
4-7 دقت3
به نزدیكی یا توافق بین نتایج آزمون های مستقل، كه تحت شرایط مقرر شده انجام شده باشد، گفته می شود.
تكرارپذیری1 و تجدیدپذیری2، روش هایی برای تعیین دقت روش آزمون می باشد.
4-8 تكرارپذیری ( r )
به نزدیكی یا توافق بین نتایج حاصل از تجزیه مكرر یك نمونه به وسیله یك روش آزمون، تحت شرایط مشابه در زمان های نزدیك به هم، گفته می شود.
4-9 تجدیدپذیری ( R )
به نزدیكی یا توافق بین نتایج حاصل از تجزیه مكرر یك نمونه كه به وسیله یك روش آزمون،تحت شرایط مختلف مانند: آزمایش كننده، دستگاه و آزمایشگاه انجام شده باشد، گفته می شود.
4-10 آماده سازی نمونه3
به همه كارهایی گفته می شود، كه پیش از انجام آزمون روی نمونه آزمایشگاهی صورت می گیرد، مانند: آسیاب كردن، مخلوط كردن، یكنواخت كردن، پخش كردن و ; .
4-11 نمونه آزمایشگاهی4
به بخشی از نمونه كه برای آماده سازی و انجام آزمون به آزمایشگاه فرستاده می شود،گفته می شود.
4-12 آزمایه5
به بخشی از نمونه آزمایشگاهی كه برای انجام آزمون آماده شده است، گفته می شود.
4-13 آزمونه1
بخشی از آزمایه است، كه آزمایش بر روی آن انجام می گیرد.
4-14 محلول استاندارد كاری زیرالنون
محلولی استاندارد از زیرالنون در بنزن است، كه غلظتی برابر با 10 میكروگرم در میلی لیتر داشته باشد.

5 مواد لازم

تمام مواد و معرف های مورد استفاده بایستی دارای درجه خلوص تجزیه ای بوده و آب مورد استفاده در آزمایش، باید آب مقطر و یا با خلوص مشابه با آن باشد.
5-1 استونیتریل

5-2 ایزو – اكتان
5-3 كلروفرم
5-4 بنزن – استونیتریل ( 2 + 98 )
98 میلی لیتر از بنزن را با 2 میلی لیتر استونیتریل مخلوط كنید.
توجه – بنزن قابل اشتعال بوده و همین ماده ای سمی است. باید از استنشاق و تماس آن با پوست بدن جلوگیری شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir