مقاله بررسی اثر مکمل کروم و ویتامین C بر کیفیت صفات داخلی تخم بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش گرمایی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر مکمل کروم و ویتامین C بر کیفیت صفات داخلی تخم بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مکمل کروم و ویتامین C بر کیفیت صفات داخلی تخم بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل کروم و ویتامین C بر کیفیت صفات داخلی تخم بلدرچین ژاپنی در شرایط تنش گرمایی، در ایستگاه پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 1389 انجام گرفته است. 48 قطعه بلدرچین نر و 144 قطعه بلدرچین ماده 42 روزه به طور تصادفی در 4 تیمار آزمایشی: 1) تیمار کنترل. 2) تیمار کنترل مکمل شده با 1200 میکروگرم در کیلوگرم جیره، کروم. 3) تیمارکنترل به همراه مکمل ویتامین C به میزان 300 میلی گرم در کیلوگرم جیره. 4) تیمار کنترل مکمل شده با 1200 میکروگرم در کیلوگرم جیره کروم و 300 میلی گرم در کیلوگرم جیره مکمل ویتامین C، قرار داده شدند. ازآغاز هفته سوم پرورش، تنش گرمایی اعمال گردید. در هفته چهارم 192عدد تخم جمع آوری و کیفیت صفات داخلی تخم بررسی شد. استفاده از کروم به میزان 1200 میکروگرم در کیلوگرم جیره سبب بهبود رنگ زرده به طور معنی دار می گردد. افزودن ویتامین C به میزان 300 میلی گرم در کیلوگرم جیره سبب بهبود معنی دار در افزایش وزن زرده، وزن سفیده و بهبود رنگ زرده شد. استفاده از مکمل کروم به میزان 1200 میکروگرم در کیلوگرم جیره به همراه مکمل ویتامین C به میزان 300 میلی گرم در کیلوگرم جیره نیز سبب افزایش وزن زرده، وزن سفیده و بهبود رنگ زرده گردید. در پایان، داده های حاصل از این پژوهش، استفاده همزمان از مکمل کروم متیونین و ویتامین C جهت بهبود کیفیت داخلی تخم بلدرچین در شرایط تنش گرمایی را توصیه می نماید
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0