مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
هرچه دنیا به سمت مدرنیزاسیون سوق پیدا می کند مصرف موادغذایی فراوری شده نیز افزایش می یابد و درنتیجه تقاضا برای هیدروکلوئیدها باعملکردهای خاص رو به افزایش است محصولات غذایی طی تولید نگهداری و پخش تیمارهای حرارتی قرار میگیرند که برخصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی موثر هستند دراین پژوهش صمغ دانه شاهی و گزانتان در غلظت 1% وزنی – وزنی تهیه و تحت تیمارهای گرم کردن 60-30دقیقه و 80-23 دقیقه و 100-18 دقیقه و 121-15 دقیقه و انجماد 18-24ساعت و 30-15ساعت قرارگرفتند سپس خصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دورانی مدل بوهلین دردمای 25 درجه اندازه گیری گردید با اعمال گرما یک ا فزایش غیرقابل بازگشت درویسکوزیته صمغ دانه شاهی مشاهده شد درحالیکه صمغ گزانتان قابلیت مقاومت دربرابر دمای بالا 121 درجه را نداشت در فرایند انجماد تبدیل آب به یخ منجر به افزایش اتصالات مولکولی و بهبود خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان گردید.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0