توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد خشک کردن انجمادی (Dehydro freezing) در حفظ بافت وخواص حسی کیوی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد خشک کردن انجمادی (Dehydro freezing) در حفظ بافت وخواص حسی کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد خشک کردن انجمادی (Dehydro freezing) در حفظ بافت وخواص حسی کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد خشک کردن انجمادی (Dehydro freezing) در حفظ بافت وخواص حسی کیوی :

تعداد صفحات:10

چکیده:

خشک کردن انجمادی یکی از روش هایی است که به تازگی سبب توسعه تکنیک های انجماد مواد غذایی تازه ویا فرآورده های گیاهی نیمه پروسس شده است. بدلیل فسادپذیری سریع کیوی و استفاده از فناوری های نوین برای جلوگیری از ضایعات ، در این پژوهش برای افزایش ماندگاری ، حفظ ترکیبات وخواص ارگانولیپتیکی کیوی از روش ذکر شده استفاده می شود. .در این روش کیوی در محلول های اسمزی با غلظت های ساکارز ( 25،35،45 درصد در دمای 40و درصد اسیدهای متفاوت (اسید اسکوربیک، اسید سیتریک ) غوطه ور می شود و سپس توسط خشک کن کابینتی با دمای 45-55 درجه سانتی گراد خشک شده که در این مرحله ، مدت زمان خشک کردن و رطوبت در فواصل معین ثبت می گردد .سپس محصول نیمه خشک را بلافاصله پس از سرد کردن اولیه توسط فریزر سریع در دمای 30 – تا 40 – درجه سانتی گراد منجمد میکنیم.آزمایشات بافت و خواص ارگانولپتیک بر روی محصول تازه،نیمه خشک و منجمد بعد از انجماد با سه تکرار در سه زمان متوالی 15،30،45 روز تحت ازمون کاملا تصادفی مورد بررسی قرار می گیرد نتایج نشانگر ان است که ساکارز 035 در دمای40بیشترین و بهترین کیفیت بافت، شفافیت و بالاترین خواص مکانیکی وشیمیایی در هنگام خروج از انجماد را دارا می باشد وجانشین خوبی برای میوه تاره است. پس این روش می تواند به عنوان یک روش جدید و کاربردی در تولید محصولات متنوع از کیوی استفاده شود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir