مقاله خلاصه ای از اشکاللات بافتی ماست و راه های بر طرف کردت آن ها دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خلاصه ای از اشکاللات بافتی ماست و راه های بر طرف کردت آن ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خلاصه ای از اشکاللات بافتی ماست و راه های بر طرف کردت آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
ماست یکی از مهمترین محصولات تخمیری شیر می باشد که بعد از اثبات اثرات سلامتی بخشش مصرف آن عمومیت یافت یکی از فاکتورهای مهم برای مقبولیت مصرف کننده ها رئولوژی بافت ماست است مهمترین مشکلات بافتی ماست آب اندازی کاهش ویسکوزیته و دانه شدن می باشد این خصوصیات مسائل اصلی صنعت لبنیات مخصوصا تولید انبار طراحی فرایند و کنترل کیفیت محصول است علاوه بر آن این خصوصیات تحت تاثیر ماده خشک اولیه و یا تقویت شده حرارت اولیه پروتئین سرمی دناتوره شده افزودنی ها مثل استبیلایزر و خصوصیات کشت آغاز گردارد که می توان با تنظیم شرایط تولید از بروز ان جلوگیری کرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0