توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله روشهای استخراج و خواص عملکردی بتاگلوکان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای استخراج و خواص عملکردی بتاگلوکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای استخراج و خواص عملکردی بتاگلوکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای استخراج و خواص عملکردی بتاگلوکان :

تعداد صفحات:13

چکیده:

بتاگلوکان ترکیبات اصلی اندوسپرم نشاسته ای و دیواره سلولی الرون را تشکیل میدهد که درجو، چاودار ، جودوسر و گندم به مقدار زیادی وجود دارد بتاگلوکان ها هموپلی ساکاریدهای خطی هستند که دارای اتصالات متوالی بتادی گلوکوزیل می باشند که به وسیله ی اتصالات منفرد از هم جدا میگردند در استخراج بتاگلوکان از دانه های مختلف غلات دو نوع تکنولوزی وجود که شامل تکنولوژی خشک و تکنولوژی مرطوب میباشد تکنولوژی خشک نیز به سه دسته تقسیم می گردد که شامل: 1 Pearling2. Dry Milling/Flaking3. Dry Milling and Air-Classification تکنولوژی مرطوب نیز به چهار دسته تقسیم میگردد که شامل: 1 Aqueous or Aqueous-Alkali Extraction Process2. Aqueous-Alkol based Enzymatic Process 3. Aqueous Enzymatic Process4. Aqueous Thermo-Mechanical Process با استفاده از تکنیک اسیاب کردن در حدود 20% از بتاگلوکان را می توان استخراج کرد امروزه بخشهای غنی شده از بتاگلوکان را در فراورده های غذایی مختلف مانند پاستا، غلات صبحانه ای ، نودل ها ، محصولات پخته شده نان ، محصولات لبنی و فراورده های گوشتی و; نیز اضافه می گردد بتاگلوکان جز فیبرهای محلول هستند که دارای خواص فیزیولوژیکی زیر می باشند. سرعت حرکت و عبور غذا را از روده ها کاهش میدهد. با کند ساختن سرعت جذب گلوکز در تنظیم قند خون موثر هستند و با اتصال به نمکهای صفرا و اسیدهای چرب جذب کلسترول را کاهش میدهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir