توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر رطوبت و سطح مقطع بر سرعت حد برگ یونجه دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر رطوبت و سطح مقطع بر سرعت حد برگ یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر رطوبت و سطح مقطع بر سرعت حد برگ یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر رطوبت و سطح مقطع بر سرعت حد برگ یونجه :



تعداد صفحات:9
چکیده:
خواص ایرودینامیک محصولات کشاورزی برای مکانیزه کردن روند تولید، انتقال و فرآوری محصولات به کرات مورد استفاده قرار می گیرند که در یان میان سرعت حد مهم ترین نقش را در طراحی سیستم های پنوماتیکی ایفا می نماید. در بین گیاهان علوفه ای یونجه مهمترین گیاه علوفه ای به شمار می آید که به صورت تازه، علوفه خشک و علوفه سیلویی برای نشخوارکنندگان و به عنوان یک منبع پروتئینی و ویتامین A مصرف می شود و به ملکه نباتات علوفه ای مشهور است. هدف از تحقیق حاضر محاسبه سرعت حد برگ یونجه و بررسی تاثیر درصد رطوبت و سطح مقطع برگ بر آن می باشد. در این تحقیق ابتدا وزن برگ یونجه به وسیله یک ترازوی دقیق اندازه گیری گردید و سه سطح رطوبتی مختلف با توجه به درصد رطوبت برگ یونجه در مراحل مختلف برداشت ایجاد شد. جهت محاسبه سطح مقطع برگ یونجه پس از عکسبرداری از نمونه ها از نرم افزار پردازش تصویر MATLAB و برنامه ای که در 15 سطر نوشته شده بود استفاده شد. سرعت حد نمونه ها د رچندین سطح مقطع و درصد رطوبت مختلف با استفاده از تونل باد ساخته شده در دانشگاه صنعتی اصفهان به روش ولف و تیتپو محاسبه شد. داده های به دست آمده نشان دهنده میزان سرعت حد بالاتر (4/1m/s) در درصد رطوبت و سطح مقطع بزرگتر بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir