توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پیش تغلیظ و اندازه گیری همزمان یون های فلزی روی، مس و کادمیوم در بعضی از مواد غذایی با استفاده ازنانو آلومینای اصلاح شده دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش تغلیظ و اندازه گیری همزمان یون های فلزی روی، مس و کادمیوم در بعضی از مواد غذایی با استفاده ازنانو آلومینای اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش تغلیظ و اندازه گیری همزمان یون های فلزی روی، مس و کادمیوم در بعضی از مواد غذایی با استفاده ازنانو آلومینای اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش تغلیظ و اندازه گیری همزمان یون های فلزی روی، مس و کادمیوم در بعضی از مواد غذایی با استفاده ازنانو آلومینای اصلاح شده :



تعداد صفحات:8
چکیده:
فلزات وعناصر معدنی قسمتی از ساختمان یاخته ها و مایعات بدن را تشکیل می دهند، پس نیاز بدن به آنها ضروری است. بعضی از این عناصر ازدسته فلزات واسطه اثرات نامطلوبی نیز در بدن ایجاد می کنند. برخی از این فلزات با متصل شدن به دیواره غشای سلولی انتقال مواد را از جدار غشا مختل می کنند. بنابراین بررسی فلزلت و عناصر موجود در مواد غذایی امری مهم و ضروری است. در این پروژه یک روش حساس و ساده برای پیش تغلیظ و اندازه گیری سریع و همزمان مقادیر بسیار کم برخی یون های فلزی موجود در آب، و بعضی از مواد غذایی گزارش شده است. روش بر اساس جذب یون های فلزی Zn, Cu, Cd بر روی نانو آلومینای اصلاح شده با استفاده از SDS )سدیم دودسیل سولفات( و -´ لیگاند آلی 4و 4 ] دی فنیل سولفونید دی الدین 1 2 دی ایل – – – – -´ 4و 4 [ بیس فنول )شکل 1(، طراحی شد. درصد بازیافت یون های مورد بررسی اکثرا بالای 44 % بودند. روش ذکر شده برای تعیین این فلزات در نمونه های حقیقی شامل نان، ماکارنی، جگر و برنج به کار برده شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir