توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم آربکین ( Olea europea L. cv. Arbequine) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم آربکین ( Olea europea L. cv. Arbequine)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم آربکین ( Olea europea L. cv. Arbequine)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان برداشت بر میزان اسیدیته، درصد روغن و میزان اولئیک اسید زیتون رقم آربکین ( Olea europea L. cv. Arbequine) :



تعداد صفحات:6
چکیده:
زیتون Olea europea L.) )از گیاهان دو لپه با گل های کامل از تیره زیتون سانان Oleaceae و جنس Olea است. به منظور بررسی تأثیر زمان برداشت بر کیفیت روغن و میوه زیتون(europea L. cv. Arbequine Olea ) آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با تیمار زمان برداشت در شش زمان91/8/3)، 91/8/10،91/8/17،91/8/24، 91/9/1، 91/9/8) در سه تکرار و مجموعاً 18 پلات آزمایشی انجام شد. تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر زمان برداشت بر صفات اندازه گیری شده در سطح 5 یا 1 درصد آماری معنی دار بود. مقایسه میانگین داده ها نشان داد که تیمار b1(91/8/3)با 018 درصد و تیمارb2 (91/8/10) با 034 درصد نسبت به سایر تیمارها برتری داشتند و میزان اسیدیته کل را به نحو محسوسی کاهش دادند. همچنین تیمارها b5(91/9/1)،b2 (91/8/10) با به ترتیب 6344 و 6280 درصد اسید اولئیک بهترین تیمارها بودند و نسبت به سایر تیمارها میزان اولئیک اسید را افزایش دادند و تیمارb6 (91/9/8) با 061 درصد نسبت به سایر تیمارها درصد روغن بیشتری داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir