توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد گوناگونی جانوران دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد گوناگونی جانوران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد گوناگونی جانوران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد گوناگونی جانوران :

گوناگونی جانوران
فراوانی پوشش رستنی های چنگلی ، اقلیم مرطوب و زمستان های ملایم و بر آمدگی کوه ها و ; موجب گوناگونی جانوران در منطقه شده است .این منطقه از نظر کلی یکی از قسمت هایی است که از حیث جغرافیایی حیوانی انواع بیشتر دارد . حیوانات آن در اغلب انواع مشترک با قفقاز می باشد مانند: گنجشک طوق دار ، سیره توکای سیاه و گنجشک سیاه و دارکوب .

پستانداران عمده عبارت اند از : گربه ی کوهی ، شغال ، گرگ ، گربه ی جنگلی ، و نی زاری ، حشره خواران عمده ، موش کور موش زمینی ، و جوندگان عمده موش صحرایی ، موش جنگلی ، خار پشت و ;

دوزیستان عمده عبارت اند از : غوک سبز درختی ، و غوک آناتولی و وزغ های سبز و معمولی و سمندر شانه دار . از خزندگان زهری عمده ، مارهای استپی و قفقازی افعی شاخ دار است که در جنگل های طالش و شوروی سابق نیز دیده می شود .

از حشرات عمده به مقدار زیاد زنجره است که از آنها جنگل ها و باغ ها خمیشه مملو است پشه های ریز و درشت و کولکس و ش تاب و غیره .

در رودهای کوهستانی ماهی ها عبارت اند از : فرل، خرامول ، گلول، اوساجی، گلتس ، خاردارزرد ،. در قسمت های پست که جریان آب آرام تر است ، غیر از ماهی های مهاجر مانند لوسوس و مینوگا و ماهی های کارپ قریب بیست و هشت قسم ماهی دیگر دیده می شود ، که نام بعضی از آنها از این قرار است : بال قرمز ، شوکا ، نالیم، ماهی خاردار، و ماهی های قسمت های بلند .
رودها :سنگ پشت های آبی خزر ، دو نوع مار آبی ، که یکی از آنها از ماهی های ریز تغذیه میکنند .
چون مواد غذایی در آب های برکه های این قسمت زیاد است ، انواع حیوانات نیز زیاد خواهد بود.
پرندگان آبی و باتلاقی:اردک های بزرگ و کوچک ،پره لا، آب چلیک به حد وفور در این منطقه یافت میشود . حواصل های مختلف پلیکان های بزرگ و کوچک و در شالی زارها در وقعی که اب دارد ، پرندگان متعدد و وزغ های فراوان در جست و خیزند.

در ماه های زمستانی ، گروه های بی شماری از پرندگان مهاجر به صورت گله های بزرگ غاز و مرغابی و قو و فلامینگو ، زمستان را در منطقه به سر میبرند . چنان که تا هجده هوع از آنها را توانسته اند تشخیص دهند .

ماهی های کناره دریای خزر نیز مانند حیوانات دیگر آن متنوع و قریب سی نوع ماهی های آب شیرین و دریایی مهاجر یا نیمه مهاجر تشخیص داده شده ، که بسیاری از جنس های آن مخصوص همین ناحیه است . ماهی های عمده عبارت اند از : شاه ماهی – لسیسکوس – پنج نوع ماهی سفید – سفید چشم – سبیلو – سوروگا اوسترا – بلوگا – شیبا و لوسوس خزر – سوداک – کوتوم – ژرخ بیچکا- خار ماهی و مینوگا یا مار ماهی مخصوص دریای خزر

جهان جانوران
جانوران بسیار گوناگونند. توانایی آنها با سازگاری در محیط های مختلف سبب شده است كه این موجودات در سراسر كره زمین در شرایط گوناگون محیطی به شكل های متفاوت زندگی كنند. دانشمندان عقیده دارند كه هنوز نیمی از انواع جانوران بر روی كره ی زمین شناخته نشده اند.
اسفنج ها:
اسفنج ها ساده ترین جانورانند این جانوران كه اغلب دریازی هستند به صورت كلونی زندگی می كنندتا كنون حدود 5000 گونه آنها شناخته شده است اسكلت اسفنجها از آهك، سیلیس و یا نوعی پروتئین سخت تشكیل شده است . و بر این اساس اسفنج ها به سه دسته آهكی، شیشه ای و شاخی طبقه بندی می شوند.

بدن یك اسفنج بالغ از سه لایه سلول مختلف تشكیل شده است این جانوران به طریقه جوانه زدن و یا قطعه قطعه شدن زیاد می شوند این جانوران تولید مثل جنسی نیز دارند و با تشكیل تخم زیاد می شوند.

كیسه تنان:
این گروه از جانوران نسبت به اسفنجها پیشرفته ترند. زیرا چندین نوع سلول اختصاصی كه كارهایی مانند گوارش حركت، حس كردن را بر عهده دارند در ساختمان آنها دیده می شود.
نام علمی شاخه كیسه تنان كنیدارپا است كه از كلمه كنیدوست گرفته شده است.
كنیدوست سلولهای زهرآگینی است كه بر روی بازوهای اطراف دهان جانور وجود دارد
كیسه تنان به دو شكل اصلی پولیپ(ثابت) و مدوز(متحرك و شناور) دیده می شوند این جانوران هم به طریقه جنسی(تولید تخم) و هم به طریقه غیر جنسی(جوانه زدن) زیاد می شوند.

كرم ها
كرم ها گروه بزرگی از جانوران را تشكیل می دهند و اقسام بسیار زیادی دارند. برخی زندگی انگلی وبرخی زندگی آزاد دارند. آنها را می توان در محیط های گوناگون، آب های شور، شیرین، خاك و حتی بدن گیاهان و جانوران یافت. كرم ها را بر اساس ساختمان بدن به سه شاخه:
1) كم های پهن 2) كرم های لوله ای 3) كمر های حلقوی
تقسیم بندی می كنند.

كرم های پهن:
تا به حال 13 هزار گونه كرم پهن شناخته شده است همه آنها دارای ویژگی های زیر هستند.
1) بدن این جانداران دارای سه لایه جنینی است
2) تقارن آنها دو جانبی یا دو طرفی است
3) بدن حفره عمومی ندارد. و فضای بین بافتهای آنها را نوعی بافت پیوندی پر می كند. كرم های لوله ای

در این كرم ها نیز تقارن دو جانبی است حدود 15 هزار نوع آنها شناخته شده است كه در محیط های گوناگون به شكل آزاد یا انگلی زندگی می كنند. بدن این جانداران بدون قطعه و لوله مانند است سطح بدن آنان را پوشش یا كوتیكول محكمی می پوشاند و حفره عمومی آنها (سلوم) كاذب است جنس نر و جنس ماده آنها از هم جداست و به طریق جنسی زیاد می شوند.

كرم های حلقوی
كرم های حلقوی یا (آنلیدها) حدود9000 گونه اند. گونه هایی ساكن آب های شیرین و گونه هایی دریازی و برخی در محیط خشكی زندگی می كنند .

بدن این جانداران نرم و ماهیچه ای و حلقه حلقه است بدن آنها تقارن دو جانبی ودارای حفره عمومی است. دیواره بدن این جانداران دارای ماهیچه های طولی و حلقوی است كه موجب حركت جاندار می شوند دستگاه عصبی این جانوارن كامل تر شده است و شامل یك طناب عصبی شكل است. این جانوران گردش خون پیوسته دارند و تولید مثل آنها جنسی است.
نرم تنان
حدود 60 هزار گونه از نرم تنان شناخته شده است. از نظر علمی آنان را به 5 رده تقسیم بندی می كنند.
آمفی نورا:
اغلب دریازی اند در این جانداران سر تحلیل رفته و فاقد چشم، و بازو هستند و حدود 700 گونه آنها شناخته شده است.

ناوپایان:
حدود 200 گونه آنها شناخته شده است دریازی هستند صدف آنها لوله ای شكل است كه از هر دو طرف باز است .
شكم پایان:
وجود پای بزرگ و مسطح زیر بدن ، عدم تقارن در حالت بلوغ ، داشتن صدف پیچ خورده یك تكه از ویژگی های این گروه است در دهان شكم پایان زبان سوهان مانندی وجود دارد كه برای تراشیدن مواد غذایی كاربرد دارد.

دو كفه ای ها:
در این جانوران صدف دو قطعه ای است كه با رباط و دندانه به هم اتصال یافته اند. تقارن این جانوران دو جانبی و پاهایی تبر مانند دارند در این جانوران آبشش ها پیشرفتگی بیشتری یافته اند و به اندام های تغذیه كننده تبدیل می شوند.
سر پایان:
در این جانوارن پاها در اطراف دهان قرار دارد. دستگاه عصبی این جانوران بسیار توسعه یافته و اسكلت خارجی آنها تحلیل رفته است اما اسكلت داخلی غضروفی دارند. در آب های شور و یا شیرین زندگی می كنند. فضای جبه آنها زیاد است و جاندار می تواند با فشار آب را به بیرون براند و به سرعت حركت كند.

شاخه بند پایان
بندپایان دارای اسكلت خارجی و سخت هستند . بدن و اندام های حركتی آنها بند بند است . به دلیل سازگاری آنان در محیط های مختلف موجب تنوع آن شده است به طوری كه حشرات فراوان ترین بی مهره ها هستند تاكنون حدود یك میلیون گونه بندپا شناخته شده است بند پایان به تنهایی از گوناگونی همه جانوران و گیاهان بیشتر اند.
بند پایان به دو زیر شاخه كلیسرداران و آرواره داران تقسیم بندی می شوند.

كلیسرداران
بدن كلیسرداران دارای سر سینه ای بدون بند، شكم بند بند است و به سر سینه 6 جفت زایده متصل است. نخستین جفت كلیسرها، دومین جفت پدی پالپ ها و چهار جفت آخر پاهای حركتی این جانوراند. این جانوران آرواره یا شاخك ندارند.
رده عنكبوتیان؛ در این گروه قرار دارند این جانوران معمولاً گوشت خوار و شكارچی اند . چشم های آنها ساده و شش های كتابی دارند. (عنكبوت، كنه، عقرب، رتیل)

آرواره داران
بدن این جانوران دارای سرسینه و شكم یا سر ، سینه و شكم و یا سر و تنه است.
در سر یك یا دو جفت شاخك، یك جفت آرواره(ماندیبول) وجود دارد. سخت پوستان ، صدپایان، هزارپایان و حشرات در این زیر شاخه قرار دارند.
سخت پوستان:
این جانوران هم در خشكی و هم در آب های شیرین و شور دیده می شوند معمولاً چشم مركب دارند و از طریق آبشش تنفس می كنند (خرچنگ پهن ، خر خاكی)
هزار پایان:
تعداد انواع آنها نسبت به سایر بند پایان كمتر است این جانوران علف خوار یا مردار خوارند حدود 10 هزار گونه آنها شناخته شده اند (هزار پای گوشت خوار، هزار پای علف خوار)

حشرات:
این جانوران هم در خشكی و هم در آب قابل مشاهده اند. بدن شامل سر، سینه و شكم است .
معمولاً دارای سه جفت پا و دو جفت بال هستند كه به سینه متصل است. چشم ها ساده و مركب است. علت اینكه سازگاری مناسبی دارند این است كه از غذاهای متنوع استفاده می كنند و سرعت زیاد تولید مثل دارند. (مگس، سنجاقك، ملخ)

شاخه خارپوستان
این جانوران در آب های گرم زندگی می كنند و شباهتی به سایر گروه های جانوری ندارند در درون بدن آنها دستگاه گردش آب وجود دارد كه وظیفه انتقال مواد و یا دفع مواد و حتی حركت جاندار را بر عهده دارد.
مهره داران
بدن این جانداران دارای سر ، تنه و دم است. دارای اسكلت داخلی و مغز درون جمجمه قرار دارد دستگاه گردش خون بسته دارند و خون دارای گلبول های سفید و هموگلوبین در گلبول های قرمز است.
ماهی ها:
ماهی ها از لحاظ شكل و رنگ و اندازه و نوع غذای مصرفی و نوع رفتارها، با یكدیگر متفاوتند. در رده بندی ماهی ها را به سه رده زیر تقسیم بندی می كنند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir