توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه :



تعداد صفحات:12
چکیده:
در این مطالعه اثر دو روش مختلف خشک کردن (سایه و افتاب) بر کیفیت ترکیبات اسانس پونه بررسی شد. اسانس گیری بوسیله کلونجر انجام شد. برای آنالیز ترکیبات اسانس از دستگاه کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد. 23 ترکیب اسانس شناسایی شد که عمدتاً مونوترپن های اکسیژن دار و مونوترپن های هیدروکربنی بودند. مهم ترین ترکیب اسانس در شرایط سایه پولکون (55/79 درصد) بود. در حالیکه در شرایط آفتاب میزان این ترکیب به 39/45 درصد کاهش یافت. همچنین میزان پیریتون اکسید به عنوان دومین ترکیب مهم اسانس پونه در شرایط خشک کردن در ساله (14/29 درصد) نسبت به شرایط افتاب (16/55 درصد) کاهش پیدا کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir