مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دو روش خشک کردن بر ترکیبات اسانس پونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
در این مطالعه اثر دو روش مختلف خشک کردن (سایه و افتاب) بر کیفیت ترکیبات اسانس پونه بررسی شد. اسانس گیری بوسیله کلونجر انجام شد. برای آنالیز ترکیبات اسانس از دستگاه کروماتوگرافی گازی و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی استفاده شد. 23 ترکیب اسانس شناسایی شد که عمدتاً مونوترپن های اکسیژن دار و مونوترپن های هیدروکربنی بودند. مهم ترین ترکیب اسانس در شرایط سایه پولکون (55/79 درصد) بود. در حالیکه در شرایط آفتاب میزان این ترکیب به 39/45 درصد کاهش یافت. همچنین میزان پیریتون اکسید به عنوان دومین ترکیب مهم اسانس پونه در شرایط خشک کردن در ساله (14/29 درصد) نسبت به شرایط افتاب (16/55 درصد) کاهش پیدا کرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0