توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طرح اكتشاف سنگ لاشه و مالون هوس دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طرح اكتشاف سنگ لاشه و مالون هوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرح اكتشاف سنگ لاشه و مالون هوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طرح اكتشاف سنگ لاشه و مالون هوس :

طرح اكتشاف سنگ لاشه و مالون هوس

مقدمه :
معادن یكی از مهمترین بخشهای اقتصادی در جذب و تامین نیروی انسانی به شمار می آید و نیز در مواردی كه معدن با ذخیره و عیار خوب در نقاط پرجمعیت باشد. به آسانی می توان نیروی انسان لازم را از محل تامین نمود از طرفی استقلال اقتصادی و رسیدن به مرحله خودكفایی صنعتی انجام پذیر نخواهد بود. مگر آنكه بیشترین توجه را به صنعت و معدن معطوف داشته و از فعالیت های بی دریغ قانونگذار و مسئولیت محترم وزارت صنایع و معادن برخوردار گردد تا هر چه زودتر و با بهترین وضعیت ممكن چرخهای صنایع دیگر را به گردش درآورند.

به طور كلی نقش معادن در زیربنای اقتصادی كشور را در چهار محور اصلی می توان مورد بررسی قرار داد:

1- رسیدن به استقلال اقتصادی و رشد و توسعه صنایع مختلف 

2- شكوفایی بخشها دیگر اقتصادی
3- جذب و تامین نیروی انسانی
4- افزایش درآمد سرانه كشور

در راستای این اهداف والا اینجانب بی بی حمیده حسینی پیجویی های لازم را در محدوده مورد نظر را انجام داده و در پایان موافقت اصولی شماره 15800/4 مورخ 2/6/84 سازمان صنایع و معادن خراسان به نام اینجانب صادر گردید.

مشخصات محدوده اكتشافی :
محدوده به صورت شش ضلعی BEFGHI و به مساحت كلی 5 كیلومتر مربع و زوایای داخلی 360 درجه می باشد این شش ضلعی به مبدا مركز آبادی فریمان واقع در نقشه 250000/1 تربت حیدریه كه فاصله آن تا راس A برابر ده كیلومتر می باشد.

محل و موقعیت جغرافیایی و راههای دسترسی :
محدوده در شمال شرق كشور در استان پهناور خراسان می باشد این محدوده در نقشه توپوگرافی 250000/1 تربت حیدریه و تحت نظارت پاسگاه نیروی انتظامی فریمان قرار دارد.
نزدیكترین آبادی به این محدوده روستای هوس می باشد آب و هوای منطقه سرد و خشك كوهستانی و حداكثر میزان بارندگی در منطقه 250 میلیمتر در سال می باشد همچنین پائین ترین درجه دما 15- درجه و بالاترین آن در تابستان درجه است بلندترین نقطه 1800 متر و پائین ترین نقطه 1500 متر از سطح دریاهای آزاد می باشد. جهت دسترسی به ماده معدنی ابتدا در مسیر جاده فریمان به تربت حركت می نمائیم و پس از رسیدن به كارخانه قند فریمان از سمت چپ جاده وارد راه خاكی روستای هوس می شویم و پس از طی 3 كیلومتر به روستای هوس می رسیم ماده معدنی در فاصله 3 كیلومتری روستا قراردارد این روستا دارای جمعیتی در حدود 30 خانوار است كه اكثراً به شغل كشاورزی و دامداری مشغول می باشد.

در مجموع فاصله از فریمان تا معدن 15 كیلومتر می باشد كه 9 كیلومتر آن آسفالت
می باشد.

نوع ماده معدنی و زمین شناسی منطقه :
ماده معدنی مورد نظر سنگ لاشه و مالون ماسه سنگی می باشد كه درصد سیلیس آن بالا می باشد این سنگها تحت درجه فشار و حرارت سخت شده اند مجموعه مورد نظر در منطقه ای رسوبی به صورت مجموعه ای از سنگهای مختلف با روند گسترش غربی شرقی دیده می شوند سن كلی زمین شناسی در این مجموعه تریاس می باشد كه گاهاً فعالیتهای جدید ‌آتشفشانی باعث به هم ریختگی بیشتر مواد معدنی گردیده است در مجموعه فوق سنگهای آندزیتی ماسه سنگها و سنگهای آهكی (ماده معدنی مورد نظر) و گاهاً

مجموعه های بازالتی و توف دیده می شوند از نظر تكتونیكی منطقه نسبتاً فعال می باشد و سیستم های گسلی به چشم می خورند كه روند عمومی آنها شمال جنوب می باشد و از نوع گسلهای نرمال و تراست است فشارهای تكتونیكی در حلول زمان باعث جابجایی و بهم ریختگی در مجموعه فوق گردیده است سنگ مورد نظر با توجه به رنگ آن و همچنین مقاومت كه به دلیل سیلیس بالا می باشد به عنوان مالون و لاشه كاربرد دارد این سنگها به عنوان سنگی مناسب جهت پك سازی و پی بناهای مختلف در مناطق شهری و روستایی با توجه به قیمت و سختی و مقاومت آنها كاربرد فراوانی دارند.

عملیات اكتشاف پیشنهادی :
1- جاده سازی: جهت دسترسی به ماده معدنی 2 كیلومتر جاده سازی نیاز می باشد عملیات احداث این مسیر به صورت خاكبرداری و بغل بری و تسطیح راههای موجود می باشد كه توسط یك دستگاه لودر زنجیری امكان پذیر است.

2- احداث پیشكار اكتشافی: جهت بررسی كیفیت و كمیت سنگ و نمونه برداری جهت آزمایش احداث یك پیشكار به ابعاد 4×6×15 متر به صورت خاكبرداری و شكافتن سنگهای موجود كه به صورت خورده شده می باشد ضروری است.

3- انجام یك مورد آزمایش شیمیایی و مكانیكی سنگ به صورت كامل

4- حمل سنگ جهت بازاریابی و تست كاربردی پس از اخذ مجو از سازمان صنایع و معادن خراسان

5- تهیه نقشه توپوگرافی 1000/1 از محدوده رخنمونهای ماده معدنی و تهیه پروفیل های لازم زمین شناسی

6- برآورد ذخیره و تهیه گزارش نهایی اكتشاف

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir