توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار Pre-cooling و استفاده از ورقه های حاوی بی سولفیت سدیم بر کیفیت و انبارمانی انگور قزل اوزوم دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار Pre-cooling و استفاده از ورقه های حاوی بی سولفیت سدیم بر کیفیت و انبارمانی انگور قزل اوزوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار Pre-cooling و استفاده از ورقه های حاوی بی سولفیت سدیم بر کیفیت و انبارمانی انگور قزل اوزوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار Pre-cooling و استفاده از ورقه های حاوی بی سولفیت سدیم بر کیفیت و انبارمانی انگور قزل اوزوم :



تعداد صفحات:9
چکیده:
این مقاله با هدف بررسی اثر تیمارهای پیش سرمادهی (Pre-cooling)، محلول پاشی با غلظت های مختلف کلرور کلسیم قبل از برداشت و استفاده از ورقه های حاوی سولفور بر انبارمانی، افزایش مقاومت و تحمل انگور رقم قزل اوزم در برابر آسیب های حین حمل و نقل و طی دوره انبارداری، کیفیت و جلوگیری از بروز پوسیدگی خوشه در آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل تیمارهای Pre-cooling در دو سطح، محلولپاشی کلرور کلسیم در سه غلظت 48 ساعت قبل از برداشت انگور و استفاده از ورقه های سولفورید به نسبت یک گرم ورقه حاوی سولفور برای هر کیلوگرم انگور در دو سطح بودند. صفات کمی و کیفی محصول پس از 45 و 90 روز انبارداری تعیین و تجزیه های آماری و مقایسات میانگین ها به روشهای متداول انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که تیمار پیش سرمادهی برای اکثر صفات کمی و کیفی مورد مطالعه دارای اثر مثبت بوده است. بنابراین در مقیاس کلی ا نجام این تیمار به محض برداشت محصول قابل توصیه است. در بین تیمارهای مصرف کلرید کلسیم، سطح دوم مصرف بعنی محلول پاشی با غلظت 2% سبب بهبود عمده صفات کیفی در طول دوره انبارداری شده است و بنابراین این سطح تیمار نیز قابل توصیه می باد. از سوی استفاده از ورقه های سولفورید جهت کنترل پوسیدگی های قارچی انگور و حفظ برخی از صفات کیفی در طی نگهداری در سردخانه مؤثر واقع خواهد شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir