توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید پنیرخامه ای با استفاده ازاصول سیستم HACCP دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید پنیرخامه ای با استفاده ازاصول سیستم HACCP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید پنیرخامه ای با استفاده ازاصول سیستم HACCP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید پنیرخامه ای با استفاده ازاصول سیستم HACCP :



تعداد صفحات:35
چکیده:
امروزه باتوجه به رشد فزاینده جمعیت جهان صنعت غذا به منظور تامین نیازها و خواسته های غذایی انسان اهمیت خاصی پیدا کردها ستو به دلیل گسترش بازارهای جهانی و رقابت زیاد بین تولید کنندگان باید روشهایی مطمئن با ضریب اطمینان بالا جهت کنترل کیفیت موادغذایی با درنظرگرفتن همه ابعاد کیفی شامل ابعاد فیزیکی شیمیایی بیولوژیکی عملکردی تغذیه ای به کاربرده شود تا علاوه برتضمین کیفیت بهداشتی موادغذایی زمینه لازم جهت حضور دربازارهای جهانی فراهم گردد متاسفانه درایران روشهای کنترلی و مدیریتی درصنعت اکثرا مبتنی بربازرسی محصول نهایی بوده و بیشتر ابعاد میکروبی و نقص های بزرگ را مشخص می نمایند درنتیجه نمی تواند مانع توزیع محصولات نامناسب و بدون کیفیت دربازار شود استفاده ازسیستم ارزیابی خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP یکی ازبهترین سیستمهای شناخته شده و توصیه شده درسطح جهان می باشد با تدوین و اجرای دقیق اصول سیستم HACCP برای تمام مخاطرات بیولوژیکی شیمیایی فیزیکی وعملکردی تغذیه ای موجود درفرایند و راه های کنترل این خطرات بصورت عملی منجر به تولید غذای با کیفیت میشود

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir