توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری :



تعداد صفحات:12
چکیده:
در این تحقیق تاثیر صمغ های زانتان ، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز در ترکیب آرد اولیه بر ترکیبات شیمیایی میگو سوخاری مورد بررسی قرار گرفت. مقادیر رطوبت در میان تیمارهای استفاده شده از هیدروکلوئید های زانتان، آلژینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز اختلاف معنی داری نداشت اما میان نمونه های تیمار شده با هیدروکلوئیدهای مختلف و نمونه شاهد محتوای رطوبت به طور معنی داری افزایش یافت. با افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف در ترکیب آرد اولیه محتوای چربی در میگوی سوخاری نسبت به نمونه شاهد به طور معناداری کاهش یافت (5/55<) . بیشترین میزان چربی مربوط به نمونه شاهد (21/5) و کمترین میزان چربی مربوط به نمونه استفاده شده از صنغ کربوکسی متیل سلولز (7/56) بود. افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف در ترکیب آرد اولیه تاثیر معنی داری بر مقادیر خاکستر داشت. بیشترین مقدار درصد خاکستر مربوط به تیمار آلژینات سدیم و کمترین آن مربوط به تیمار زانتان مشاهده گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir