توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استانداردهای جهانی و ایمنی مواد غذایی :



تعداد صفحات:9
چکیده:
تهیه یک غذای ایمن با کیفیت مطلوب، برای تداوم بقای بشر و کیفیت زندگی او ضروری است. ماده غذایی نباید به واسطه وجود آلاینده های فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی، سلامت مصرف کننده را با خطر مواجه کند. کنترل ایمنی و کیفیت غذا، حفظ ویژگی های مطلوب ماده غذایی در مراحل تولید، حمل و نقل، فرآوری، بسته بندی و توزیع را بیمه می کند که این امر منجر به ارتقا رژیم های غذایی سالم، کاهش ضایعات اقتصادی و تشویق تجارت منطقه ای و بین المللی غذا می شود. تهیه غذای ایمن با کیفیت مناسب حق مصرف کنندگان است و عملکرد دولت ها و صنایع غذایی باید به طور مداوم پاسخگوی مصرف کننده در این زمینه بوده و اطمینان خاطر را برای او ایجاد کند. به این منظور استقرار برنامه های کنترل کیفیت و ایمنی غذایی موثر، ضروری بوده و برای استقرار آن ها نیازمند وضع قوانین غذایی خوب و حاکمیت موثر جهت پیاده سازی و کاربرد آنها هستیم. در دنیای امروز با توجه به جهانی شدن تجارت مواد غذایی، کنترل های بین المللی ایمنی مواد غذایی هم یکی دیگر از الزامات می باشد. که در این خصوص سازمان بین المللی استانداردسازی (ایزو) و کمیسیون کدکس غذاییبا مشارکت کشورهای عضو، استاندارها و الزامات بین المللی را تدوین و در دسترس اعضا قرار می دهند. در این مقاله به معرفی و تاثیر استانداردهای جهانی در ایمنی مواد غذایی پرداخته می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir