توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله براورد جریان ناگهانی و اولیه آب بدون تونل با استفاده از داده های آزمایش پمپاژ، مطالعه موردی تونل انتقال آب کوهدشت دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله براورد جریان ناگهانی و اولیه آب بدون تونل با استفاده از داده های آزمایش پمپاژ، مطالعه موردی تونل انتقال آب کوهدشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله براورد جریان ناگهانی و اولیه آب بدون تونل با استفاده از داده های آزمایش پمپاژ، مطالعه موردی تونل انتقال آب کوهدشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله براورد جریان ناگهانی و اولیه آب بدون تونل با استفاده از داده های آزمایش پمپاژ، مطالعه موردی تونل انتقال آب کوهدشت :



تعداد صفحات:16
چکیده:
یکی از مهمترین مشکلات پیش روی حفرای تونل ها مواجهه با جریان های اولیه و ناگهانی ورود آب به تونل ها هست با گذشت زمان کوتاهی پس از حفر تونل جریان آب ورودی به تونل به یک حالت پایدار نسبی می رسد اما از انجا که میزان آب اولیه ورودی در همان زمان نیز بسیار خطرناک و حادثه ساز است در این مقاله تلاش شده است تا به روش های محاسبه میزان آب اولیه ورودی به تونل پرداخته شد. بدیهی است که جریان آب در جبهه کار بلافاصله بعد از حفاری بیشتر از جریان در حالت پایدار دراز مدت است. دلایل این امر را می توان چنین بیان کرد که با حفر تونل بلافاصله یک جریان سه بعدی وارد تونل می شود که هم از سینه کار تونل و هم از دیواره های جانبی جریان وارد تونل می شود. از سوی دیگر گرادیان هیدرولیکی بالا در جبهه کار نیز باعث افزایش میزان ورود آب به تونل می شود آب با فشار بالا به جبهه پیشرونده تونل نزدیک است. این گرادیان باعث افزایش نرخ جریان آب به سمت تونل می شود. با گذشت زمان از گرادیان هیدرولیکی ابتدایی کاسته شده و به شرایط حالت پایدار دراز مدت نزدیک تر می شود. یکی از مهمترین پارامترهای موثر بر جریان آب، مقدار نفوذپذیری توده سنگ است نتایج حاصل از آزمایش لوژن در توده سنگ های با تراوایی بالا از دقت مناسبی برخوردار نیستند لذا در این پروژه با استفاده از نتایج آزمایش پمپاژ و تجزیه و تحلیل نتایج با نرم افزار Aquifer test مقدار نفوذپذیری واحد آهک آسماری در حدود 4-^10*2/6 متر بر ثانیه برآورد شده است. در این تحقیق با استفاده از روش های تحلیلی گودمن و روش عددی المان محدود مقدار هجوم ناگهانی آب به تونل انتقال آب کوهدشت تخمین زده شده است. نتایج نشان می دهد جریان اولیه و ناگهانی تابعی از پارامترهای هیدروژئولوژی مانند نفوذپذیری ، ضریب ذخیره ، ضخامت روباره و فاصله مرکز تونل تا سطح ایستابی می باشد میزان هجوم ناگهانی آب در حدود 5 متر مکعب بر ثانیه ارزیابی شده است که این مقدار پس از گذشت چند ساعت به حالت پایدار درازمدت رسیده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir