مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
توتفرنگی میوه مورد پسند مشتری در سراسر دنیاست و عوامل مختلفی سبب از بین رفتن زود هنگام و کاهش عمر انباری آن میگردد. در این پژوهش اثر غلظتهای 0، 100، 200 و 300 میکرولیتر بر لیتر اسانس آویشن باغی و کوهی و نیز محلول کلریدکلسیم بر برخی خصوصیات پس از برداشت میوه توتفرنگی بررسی شد. صفات مورد ارزیابی شامل میزان مواد جامد محلول، آسکوربیکاسید، آنتوسیانین، قندهایمحلول و فعالیت آنزیم پلیفنولاکسیداز و آنزیم گلوتاتیونردوکتاز مورد بررسی قرار گرفت. غلظت 300 میکرولیتر بر لیتر آویشن باغی نسبت به سایر تیمارهای آزمایش، برمیزان مواد جامد محلول، آسکوربیکاسید، میزان آنتوسیانین و مقدار قندهای محلول اثرات معنیداری در سطح 5% داشته و غلظت 200 میکرولیتر بر لیتر آویشن کوهی نسبت به سایر تیمارها میزان فعالیت آنزیم پلیفنولاکسیداز را کاهش داده و میزان فعالیت آنزیم گلوتاتیون ردوکتاز را افزایش داد و اثر معنیداری در سطح 5% داشت. غلظت 300 میکرولیتر بر لیتر آویشن باغی در مقایسه با سایر غلظتها صفات مورد اندازهگیری را بیشتر بهبود بخشید و ازآنجایی که اسانسهای گیاهی بهدلیل دارابودن مواد مؤثره مختلف و خاصیت ضدقارچی خود موجب کاهش فساد و افزایش عمر انباری محصول توت فرنگی میگردد، در نتیجه میتواند ماندگاری میوهها را نسبت به میوههای شاهد افزایش دهد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0