مقاله ارزیابی مورفوتیپهای پیاز قرمز آذرشهر از نظر صفات زراعی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی مورفوتیپهای پیاز قرمز آذرشهر از نظر صفات زراعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مورفوتیپهای پیاز قرمز آذرشهر از نظر صفات زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
این تحقیق به منظور شناسایی و ارزیابی صفات زراعی مورفوتیپهای توده بومی قرمز آذرشهر به مدت 2 سال در شهرستان شبستر اجرا شد. شش مورفوتیپ از این توده شناسایی و بذر گیری جداگانه از آنها در شرایط ایزوله انجام شد. بذر این مورفوتیپها در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال بعد ارزیابی شد. صفات مورد مطالعه شامل عملکرد پیاز، قطر پیاز، درصد تک مرکزی، درصد ماده خشک، تعداد لایه خوردنی، تعداد پوسته و درصد پیازهای دوقلو بودند. تجزیه خوشهای با استفاده از روش UPMGA، مورفوتیپهای تحت مطالعه را در سه گروه، گروهبندی کرد. گروهبندی بر اساس صفات زراعی انطباقی با گروهبندی جغرافیایی مورفوتیپها نداشت. نتایج جدول تجزیه واریانس نشان داد که بین صفات مورد بررسی از نظر کلیه صفات به غیر از تعداد پوسته بیرونی اختلاف معنیداری وجود دارد که بیانگر تنوع موجود بین مورفوتیپهای پیاز قرمز آذرشهر است. با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق میتوان گفت که توده بومی قرمز آذرشهر منبع بالقوه برای ژنهای مفید بوده و میتوان از آن در برنامه های اصلاحی استفاده نمود. با توجه به پایین بودن درصد ماده خشک در مورفوتیپهای مورد بررسی، توده بومی قرمز آذرشهر برای استفاده در صنایع فرآوری مناسب نبوده و مصرف تازه خوری دارد. همچنین همبستگی بین صفات نشان داد که میتوان برای افزایش عملکرد نسبت به گزینش پیازهای با قطر بیشتر اقدام کرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0