توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت به شوری قلمه های ارقام مختلف انار در یزد دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت به شوری قلمه های ارقام مختلف انار در یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت به شوری قلمه های ارقام مختلف انار در یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت به شوری قلمه های ارقام مختلف انار در یزد :

تعداد صفحات:3

چکیده:

انار یکی از محصولات مهم باغی است و مناطق مورد کشت و کار آن غالباً در حاشیه کویر واقع شده که یکی از مشکلات عمده آن شوری آب آبیاری می باشد (2) یکی از راه های مقابلـه با شوری،
انتخاب ارقام مقاوم از طریق روش های مقایسه ارقام و استفاده از آنها در شرایط آب و خاک شور می باشد . پـاتیل و واقمـار (1982) تحمل بـه شوری انـار را در شوری های متفاوت 4 ، 6 ، 8 ، 10 و 12 دسی زیمنس بر متر آب آبیاری مورد مطالعه قرار دادند که نشان داد با افزایش شوری کاهشی در ارتفاع گیاه، تعداد برگ ها و قطر ساقه بوجود می آید و قلمه ها در شوری 12 بعد از 300 روز خشک شدند . EC عصاره اشباع تا 8 میلی موس بر سانتی متر یک محدوده بی خطر برای انار می باشد و اثرات کاهش دهنده رشد در 10 میلی موس بر سانتی متر قابل تـوجه می بـاشد (5) جین وداس اثر آب شور را بر روی نهال های انار به مدت ده ماه بررسی کردند که آب با شوری های مختلف از 0,5 تا 6,5 دسی زیمنس بر متر برای آبیاری نهال های انار در مرحله خزانه استفاده شد . نتایج نشان داد که کولتیوارهای مختلف مقاومت های متفاوتی را نشان می دهند، به طوری که کولتیوار انارKhog در EC=6.5 ds/mدارای رشد خوبی بود، اما انار بی بذر کولتیوار Jalore تا EC=4.5ds/m را تحمل کرد (4).

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir