مقاله بررسی اثر میزان ترکننده و ضد کف بر روی خواص دوغاب لایه اول در ریخته گری دقیق دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر میزان ترکننده و ضد کف بر روی خواص دوغاب لایه اول در ریخته گری دقیق کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر میزان ترکننده و ضد کف بر روی خواص دوغاب لایه اول در ریخته گری دقیق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این مقاله تاثیر افزودنی ( تر کننده وضد کف ) بر روی رفتار دوغاب لایه اول مورد تحقیق وبررسی قرار گزفت . برای اینکه نتایج قابل توجیه باشد سعی شد پارامتر های دیگر در ساخت قالب سرامیکی ثابت نگه داشته شود .
بر طبق نتایج بدست آمده با افزایش مقدار تر کننده، ویسکوزیته و مقدار حباب هوای داخل دوغاب ها افزایش پیدا می کنند . در صورتیکه با افزایش مقدارضد کف ویسکوزیته و حبابهای ایجاد شده توسط تر کننده کاهش می یابند . در جهت دست یابی به یک دوغاب بهینه و تر کردن مناسب مدل مومی نیاز به نسبت مناسب تر کننده وضد کف می باشد . در این تحقیق ریخته گری پره های توربین آزمایشی در قالب های سرامیکی تهیه شده از دوغاب بهینه عاری از هر گونه عیوب سطحی در بازرسی غیر مخرب بود .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0