مقاله تأثیر تنش شوری بر رشد، میزان پروتئین و روغن دانه و ترکیب عناصر غذائی در سه رقم سویا دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تنش شوری بر رشد، میزان پروتئین و روغن دانه و ترکیب عناصر غذائی در سه رقم سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش شوری بر رشد، میزان پروتئین و روغن دانه و ترکیب عناصر غذائی در سه رقم سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:3
چکیده:
در اکثر مناط ق ایران آب آبیاری از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و به درجات مختلف با شوری همراه می باشد . اغلب ایـن گونـه آبهـا بـرای کشت گیاهان متحمل و نیمه متحمل به شوری استفاده و در بسـیاری از موارد از عملکرد نسبتاً مطلوبی نیـز برخـوردار نیسـتند . مصـرف آب آبیاری شور ضمن کاهش عمل کرد، ارتفـاع، طـول ریشـه و وزن مـاده خشک گیاه، موجب افزایش میزان + Na و + K در انـدام هـای گیـاهی می گـردد[3 و 6 ]همچنـین تـنش شـوری موجـب کـاهش درصـد پروتئین و افزایش درصد روغن دانه می گردد 1] و [.4 ولـی برخـی از محققین افزایش درصد پروتئین را در اثر تنش شوری گـزارش نمودنـ د [.5] در گونه های متحمل به شوری مقدار سدیم و کلر کمتر و میـزان پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم تجمع یافته در بـرگ بیشـتر از ارقـام
حساس می باشد [.7] اما در بررسـی دیگـری بـا افـزایش شـوری آب آبیاری، کاهش میزان پتاسیم، کلسیم و منیزیم در انـدام هـای گیـاهی گزارش گردید [.2] هدف از این تحقیق ، بررسی ت أثیر سـطوح مختلـف شوری آب آبیاری بر میزان رشد گیاه، میزان پـروتئین و روغـن دانـه و همچنین تجمع بعضی از عناصر معدنی در سه رقم سویای سحر، جـی کی و هیل می باشد .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0