توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی ها و طبقه بندی سواحل استان بوشهر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تقسیم بندی شپارد و کواردین دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی ها و طبقه بندی سواحل استان بوشهر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تقسیم بندی شپارد و کواردین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی ها و طبقه بندی سواحل استان بوشهر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تقسیم بندی شپارد و کواردین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی ها و طبقه بندی سواحل استان بوشهر با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تقسیم بندی شپارد و کواردین :

تعداد صفحات:2

چکیده:

مناطق ساحلی کشور (Coastal Zone) که امکان گذر از خشکی به منطقه تحت نفوذ ست، جایگاه فعالیت های مختلف بازگانی ، کشاورزی، شیلاتی و نظامی بوده و بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت کشور را در خود جای داده است استان بوشهر در طول 625 کیلومتر از نوار ساحلی که از دوحه دیلم شروع و خلیج بندر بتن ختم می گردد با خلیج فارس مرز مشترک دارد. هملکرد وسیع پدیده های زمین شناسی، هیدرودینامیکیو اقلیمی در کنار فعالیتهای بشری چهره ای بسیار متغییر و فعال به مناطق ساحلی کشور بخشیده است وقوع برخی از این پدیده ها موجب مشکلات عدیده ای در امور فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ساحل نشینان کشور گردیده و به همین خاطر ضرورت ایجاب می کند به منظور توسعه پایدار مناطق ساحلی، حفظ، احیاء و توسعه منابع آب و خاک و ایجاد اشتغال و توسعه در فعالیت های کشاورزی، شیلاتب و جهانگردی در این مناطق کلیه خصوصیات طبیعی آن شناسایی و اطلاعات بدست آمده طبقه بندی و پردازش گردد. تا کنون بیش از 13 طبقه بندی برای رده بندی عوارض سطحی منطقه ساحلی ارائه شده است. از بین این طبقه بندی های طبقه بندی شپارد و کواردین برای سواحل بوشهر انتخاب شده است. در طبقه بندی شپارد سواحل به دو گروه سواحل اولیه و ثانویه تقسیم می شوند و هر گروه دارای چندین زیر گروه است. گروه اول یا گروه سواحل اولیه در نتیجه فرآیندهای زمینی تشکیل شده اند و گروه دوم یا سواحل ثانویه توسط فرآیندهای دریایی یا موجودات موجود در دریا تشکیل شده اند. در تقسیم بندی کواردین از 4 معیار اصلی سیستم ها زیر سیستم ها رده و زیر رده استفاده شده است. داده های ماهواره های با ویژگی ها و قابلیت های خاص خود نظیر چند باندی بودن، سهل الوصول بودن، پوشش زمینی وسیع و تشخیص پدیده ها همراه با دو تقسیم بندی ذکر شده برای این تحقیق انتخاب گردید و نتایج مطالعه با استفاده از داده های ماهواره های لندست ، پیمایش های صحرایی و نقشه های موجود بدست آمده است. نتایج حاصله نشان می دهد که تقسیم بندی شپارد هماهنگی بیشتری با سواحل داشته در صورتی که تقسیم بندی کواردین به اطلاعات بیشتری در خصوص تقسیم بندی نیاز دارد و در برخی موارد دو تقسیم بندی همپوشانی داشته و در مجموع تقسیم بندی شپارد اطلاعات بیشتری از سواحل در اختیار ما قرار می دهد. در این تحقیق برخی از رخساره های جدید سواحل به تقسیم بندی ها اضافه گردید و تقسیم بندی های مذکور اصلاح گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir