توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد یک مدل رفتاری پلاستیسیته حالت بحرانی با در نظر گرفتن اثرات بافتی برای مدلسازی رفتار ماسه تحت بارهای یکنواخت و سیکلیک دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد یک مدل رفتاری پلاستیسیته حالت بحرانی با در نظر گرفتن اثرات بافتی برای مدلسازی رفتار ماسه تحت بارهای یکنواخت و سیکلیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد یک مدل رفتاری پلاستیسیته حالت بحرانی با در نظر گرفتن اثرات بافتی برای مدلسازی رفتار ماسه تحت بارهای یکنواخت و سیکلیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد یک مدل رفتاری پلاستیسیته حالت بحرانی با در نظر گرفتن اثرات بافتی برای مدلسازی رفتار ماسه تحت بارهای یکنواخت و سیکلیک :

تعداد صفحات:14

چکیده:

در مدلسازی های مرسوم در ژئوتکنیک، محیطهای خاکی بدون اثرات بافتی (Fabric Effects) فرض شده و پارامترهای مکانیکی خاک بدون اثرات بافتی معرفی می شوند. علت در نظر نگرفتن این اثر در مطالعات و محاسبات جلوگیری از پیچیده شدن مسئله، کمی داده های آزمایشگاهی و عدم اطلاع کافی در مورد این پدیده میباشد. این در حالی است که خاکهای طبیعی گوناگون علاوه بر اینکه از لحاظ بافتی متفاوت هستند، تحت شرایط بارگذاری وارده نیز رفتار وابسته به اثرات بافتی از خود نشان میدهند. در این مقاله مدل رفتاری پلاستیسیته حالت بحرانی با در نظر گرفتن اثرات بافتی (Manzari &Dafalias, 2004) برای شبیه سازی رفتار ماسه در حالات مختلف بارگذاری استفاده شده است. این مدل، مدل نسبتاجامعی است که قادر است با در نظر گرفتن اتساع وابسته به بافت، تاثیر بافت را بر روی رفتار خاکها در محدوده وسیعی از دانسیته ها وتنشها بررسی نماید. این مدل به صورت دو سطحی در فضای تنشهای انحرافی معرفی شدهو در آن از یک پارامتر حالت برای معرفی نسبت تنش حداکثر و نسبت تنش اتساع ماسه استفاده شده است. جهت شبیه سازی صحیح فییک مساله، خاک اشباع بصورت یک محیط پیوسته که فازهای مختلف آن با هم اندرکنش دارنده شبیه سازی گردید و برای این منظور از فرمولاسیون همیسته u-p موجود در برنامه اجزای محدود PISA استفاده شد و بافت و تاثیر آن بر رفتار ماسه ها مورد بررسی قرار گرفت. عملکرد برنامه کامپیوتری تهیه شده بوسیله مثال هایی مورد ارزیابی قرار گرفته و بکمک آن رفتار ماسه در شرایط بارگذاری یکنواخت وسیکلیک در آزمایشهای سه محوری و برش مستقیم با و بدون اثرات بافتی شبیه سازی شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir