مقاله تاثیر شوری، نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد سورگوم علوفه ای دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری، نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد سورگوم علوفه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری، نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد سورگوم علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:2
چکیده:
در شرایط خشک و نیمه خشک مسئله شوری منابع آب و خاک، کمبود کیفیت و کمیت آب آبیاری از مهمترین مشکلات کشاورزان می باشد . استان یزد از نظر اقلیمی دارای تبخیز بسیار زیاد و بارندگی کم بوده که این وضعیت باعث کمبود آب کافی با کیفیت مناسب جهت کشت محصولات می گردد . لذا کمبود کیفی و کمی آب آبیاری و به واسطه آن کاهش اراضی مرغوب جهت کشاورزی از مهمترین مشکلات کشاورزان این استان می باشد . با توجه به مشکلات ذکر شده، کشاورزان مایل به کشت محصولاتی می باشند که اولاً نسبت به شرایط نامساعد محیطی مقاوم باشند و ثانیاً کارایی هر واحد آب آبیاری (WUE) در این محصولات بالاتر باشد . در بین محصولات علوفه ای، سورگوم گیاهی است که تا حدود زیادی می تواند شرایط فوق را تامین کند . از آنجا که مصرف صحیح کودهای شیمیایی، به خصوص نیتروژن و پتاسیم، نقش مهمی در تولیدات گیاهی ایفا می کند، بررسی مقدار مصرف کود برای هر محصول از اهمیت زیادی برخوردار است . دانشمندان زیادی منابع مربوط به مطالعات شوری و حاصلخیزی را در شرایط مزرعه ای مرور کرده اند و با بررسی آنها مشخص می شود که دستاوردهای این مطالعات عموماً متضاد هستند با توجه به شرایط ویژه استان یزد از قبیل خشکی، شوری آب و خاک، نوسانات درجه حرارت و مقاومت سورگوم به این عوامل این طرح جهت تعیین مقدار مصرف کودهای نیتروژن و پتاسیم و تاثیر متقابل آنها در شرایط شور در مقایسه با شرایط غیر شور اجرا گردید .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0