توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریک با استفاده از تفاله سیب به روش جدید کشت سطحی :

تعداد صفحات:10

چکیده:

این تحقیق با استفاده از تفاله سیب کارخانه آبمیوه گیری شهداب ارومیه و قارچ آسپرژیلوس نایجر سویه 1CA جهت بهینهسازی شرایط تولیداسید سیتریک به روش تخمیری بستر جامد با طرح جدیدی از فرمانتور که در دانشگاه ارومیه ساخته شد، صورت گرفت. افزایش تولید اسید سیتریک به عوامل متعددی بستگی دارد و مهمترین آنها در این تحقیق که مورد استفاده قرار گرفت را میتوان به میزان درصدرطوبت تفالهw/w مدت زمان تخمیر (ساعت)، میزان هوادهیl/minدرصد ازت(w/wو فاصله صفحات فرمانتورcm) اشاره کرد و پارامترهایی را همچون متانل(v/w دمای مناسب طی دوره تخمیرCْ)اندازه ذرات سوبسترا، تعداد اسپورها وpH را با اعمال شرایط بهینه که در تحقیقهای قبلی اثبات شده است، لحاظ گردیددر طی عملیات بهینه سازی، از روشSimplex استفاده شد. نتایج حاصل از این تحقیق با توجه به جنبه صنعتی و اقتصادی، نشان داد که حداکثرتولید اسید سیتریک (گرم اسید در کیلوگرم تفاله خشک ) توسط آسپرژیلوس نایجر در رطوبت 80 درصد(w/w مدت زمان تخمیر 93/9 ساعت آهنگ هوادهی 1/2 لیتر در دقیقه، منبع ازت(سولفات آمونیم)% 0/19(w/w و فاصله صفحات فرمانتور 7/4 cm تا حداکثر159/14 بدست میآید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir