توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:6

چکیده:

گوجه فرنگی یکی از مهمترین محصولات کشاورزی استان خراسان به شمار میرود که بدلیل ویژگیهای فیزیولوژیکی از ضایعات بالایی در عملیات پس از برداشت و به خصوص طی حمل و نقل و انبارمانی برخوردار میباشد و در برخی گزارشها به رقم بیش از 35 درصد نیز اشاره شده است.یکی از روشهای کاهش ضایعاتو افزایش مدت ماندگاری این محصول پر ارزش ، فرایندهای خشک کردن و بسته بندی است و بدین منظور پودر گوجه فرنگی از طریق خشک کردن اسلایس گوجه فرنگی به دو روش سنتی و آزمایشگاهی و آسیاب محصول خشک شده، تولید گردید . محصول آبزدایی شده به دلیل داشتن میزان فعالیت آبی کمتر، مدتماندگاری طولانیتری دارد و آسیب های آن در طی حمل و نقل نیز کمتر است. این بررسی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت ، تیمارهای مورد بررسی روش خشک کردن سنتی در آفتاب و خشک کردن آزمایشگاهی در خشک کن سینی دار در دو دمای 60oC و 70oC انجام و پس از آسیاب تا اندازه ذرات 00002 میلیمتر برخی از خصوصیات فیزیکی پودر حاصل از قبیل مقدار رطوبت ، اسیدیته ، دانسیته توده آزاد و فشرده و جذب نوریاندازه گیری شد . نتایج این بررسی نشان داد که از نظر مقدار رطوبت ، جذب نوری ، اسیدیته ، دانسیته توده آزاد و فشرده در روش خشک کردن آزمایشگاهی دردمای 70oC نسبت به روش سنتی و خشک کردن آزمایشگاهی در دمای 60oC پودر گوجه فرنگی بهتری بدست آمده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir