توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی(میوه و سبزیجات) به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان :

تعداد صفحات:8

چکیده:

امروزه امنیت غذایی از لحاظ حضور باقیمانده آفتکشها در محصولات کشاورزی بسیار مهم می باشد. آفتکشها نقش بسیار مهمی را در پیشرفت وافزایش محصولات زراعی ایفا می کنند . آمار جهانی نشان می دهد که سالانه در حدود 30 – 20 % محصولات کشاورزی توسط آفات از بین می رود .استفاده هر چه بیشتر از آفتکش ها، عدم توجه به دوره کارنس آفتکش ها و ورود محصولات کشاورزی سمپاشی شده در مدت زمان کمی بعد ازسمپاشی منجر به افزایش باقیمانده این مواد در محصولات غذایی مورد مصرف انسان به خصوص میوه و سبزیجات تازه می گردد که این امر علاوه برتاثیرات زیست محیطی به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف ک نندگان نیز مطرح می باشد. در این تحقیق به دلیل تولید و سمپاشی زیاد خیار گلخانه ای در نقاط مختلف ایران به بررسی یکی از انواع آفتکشهای پر مصرف (بنومیل) در خیار گلخانه ای پرداخته شد. به این منظور بعد از سمپاشیبنومیل ، نمونه ها به صورت یک روز در میان به مدت 14 روز برداشت شدند و پس از انتقال به آزمایشگاه و استخراج نمونه ها با کمک دستگاهHPLC غلظت باقیمانده آفتکشها تعیین شد . به صورت همزمان تعدادی از نمونه ها تحت تاثیر تیمارهای پوست کندن و ذخیره سازی در یخچال قرارگرفتند. نتایج نشان داد که که بیشترین غلظت باقیمانده بنومیل در روزهای اول و دوم بعد از سم پاشی به ترتیب به میزان 0/07 mg/kg و 08 / 0 می باشد که این مقدار از MRL تعیین شده توسط WHO یعنی 0/01 mg/kg به مراتب بیشتراست و همچنین دو تیمار پوست کندن و ذخیره سازی دریخچال باعث کاهش باقیمانده آفتکشها به مقدار 40 و 60 % از سطح خیار شد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir