توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص کوآنزیمQ10 در غذاهای عملگرا، نوشیدنی ها و مکمل های جیره ای دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص کوآنزیمQ10 در غذاهای عملگرا، نوشیدنی ها و مکمل های جیره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص کوآنزیمQ10 در غذاهای عملگرا، نوشیدنی ها و مکمل های جیره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص کوآنزیمQ10 در غذاهای عملگرا، نوشیدنی ها و مکمل های جیره ای :

تعداد صفحات:5

چکیده:

در دهه های اخیر محققان دریافته اند که سلامت بدنی و روحی انسان ها ارتباط مستقیم و نزدیکی با نوع و کیفیت تغذیه دارد. نتایج پژوهش های اخیر نشان داده اند که کوآنزیمQ10در تامین انرژی بدن نقش حیاتی دارد؛ بگون های که مشخص شده این کوآنزیم بر فعالیت های قلب، کبد، تولید اسپرم، فعالیت ماهیچه ها، بهبود سیستم ایمنی بدن، درمان بیماری های دهان و لثه، کاهش فشار خون،درمان سرطا نها و کاهش تومورهای بدخیم تاثیر می گذارد. پزشکان و پژوهشگران سراسر دنیا به این حقیقت دست یافت هاند که کوآنزیمQ10برای درمان بسیاری از بیماری ها و همچنین پیشگیری از عوامل ایجاد آنها بسیار موثر م یباشد. این شبه ویتامین درهمه ی سلول های بدن یافت شده و نقشی بسیار مهم و حیاتی را در این سلو لها ایفا می کند. کوآنزیمQ10دارای خاصیت استثنایی آنتی اکسیدانی می باشد. در مطالعات اخیر مشخص شده که نور خورشید، متابولیسم روزانه بدن و سلول ها، اثرات محیطی، سموم وسیگار عوامل اصلی تشکیل رادیکال های آزاد می باشند. این ات مها و مولکول های بسیار فعال، نقشی منفی در فعالیت های الکترون های مزاحم داشته و تلاش م یکنند تا برای ایجاد تعادل این الکترو نهای مزاحم را از گردش اربیتالی خود خارج نمایند. چنین روندی موجب می شود تا مولکول بعدی ناپایدار شده و تولید رادیکال های آزاد بعدی نیز سرعت گیرد. هنگامی که چنین فرآیند اجتناب ناپذیری جزیی از متابولیسم سلول گردد، زنجیره های خطرناکی تشکیل م یگردند که منجر به آسیب بافت سلول های مرکب وتخریبDNAو پروتئین ها و چربی های بافتی می گردند؛ که مجموعه این شرایط تحت فعالیت آنتی اکسیدانی 10Q خنثی می گردند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir