توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات بیولوژیکی ترکیبات فیتو شیمیایی میوه انار دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات بیولوژیکی ترکیبات فیتو شیمیایی میوه انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات بیولوژیکی ترکیبات فیتو شیمیایی میوه انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات بیولوژیکی ترکیبات فیتو شیمیایی میوه انار :

تعداد صفحات:11

چکیده:

انار یک محصول گرمسیری است که در کشورهای گرمسیر و نیمه گرمسیری مثل ایران، ترکیه، امریکا و کشورهای خاورمیانه ای ومدیترانه ای تولید می شود. قسمتهای مختلف درخت انار نظیر پوسته، میوه، ساقه، ریشه و برگها منبع غنی از ترکیبات فیتو شیمیاییمانند پلی فنل ها (فلاونوئیدها، تانن های فشرده و تانن های قابل هیدرولیز)، اسیدهای آلی و اسیدهای فنولیک، استرولها، تری ترپینوئیدها، اسیدهای چرب، تری گلیسریدها و آلکانوئیدها هستند. منبع اصلی این ترکیبات میوه انار است. ترکیبات فیتوشیمیایی انار دارای اثرات بیولوژیکی و درمانی بر روی انواع سرطانها، سکته مغزی، بیماریهای قلبی- عروقی، پوکی استخوان، اسهال و اسهال خونی و نیز دارای اثرات ضدمیکروبی هستند. بخش اعظم این اثرات بدلیل فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فیتوشیمیایی است. با توجه به فوائد ذکر شده استفاده از انواع فرآورده های انار علاوه بر اثرات تغذیه ای در حفظ و ارتقاء سلامت انسان موثر است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir