مقاله چالشهای استفاده از میکروارگانیسمها در تولید فراورده های پروبایوتیک دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چالشهای استفاده از میکروارگانیسمها در تولید فراورده های پروبایوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالشهای استفاده از میکروارگانیسمها در تولید فراورده های پروبایوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
پروبایوتیک ها باید به واسطه رشد و یا فعالیت در بدن ، قادر باشند اثرات سلامت بخش روی میزبان ایجاد کنند. معمولترین باکتریهایی که فعالیتهای پروبایوتیکی دارند ، لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکترها هستند. همچنین از انتروکوکوس ها و مخمرها نیز استفاده کرده اند. هر میکروارگانیسمی که آگاهانه به مواد غذایی اضافه می گردد بایستی سالم و بی خطر باشدGRAS) قبل از اینکه نژادهای پروبایوتیکی به مصرف کننده عرضه شوند ، ابتدا باید قادر باشند تحت شرایط صنعتی تولید شوند و عملکرد خود را حفظ نمایند. نژادهای پروبایوتیک بسیار پرتوقع و مشکل پسند هستند و احتمالا حساس به اکسیژن میباشند و به سختی در محیط هایکشت آزمایشگاهی رشد می کنند. در برخی از فرایندهای تولید مواد غذایی پروبایوتیک ، کشت ها در معرض شرایط محیطی شدید قرار می گیرند. روشهای تولید و فراوری کشت ها و فراورده های پروبایوتیک باید به گونه ای باشد که مطمئن شویم قابلیت زیستمیکروارگانیسمهای مورد استفاده، در زمان تولید ، انبارداری و حتی در زمان مصرف و درون بدن مصرف کننده حفظ شود. چنانچه مقاومتهای آنتی بیوتیکی توسط ژن هایی رمز شوند که روی عناصر سیار قرار گرفته باشند، بطور بالقوه ای قابل انتقال به سایر فلورها و بیماریزاهای فرصت طلب انسانی هستند
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0