مقاله بررسی روند کاهش کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم رباب و تاثیر تیمارهای پس از برداشت در کنترل آن دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند کاهش کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم رباب و تاثیر تیمارهای پس از برداشت در کنترل آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند کاهش کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم رباب و تاثیر تیمارهای پس از برداشت در کنترل آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:16
چکیده:
روند تغییرات کیفیت میوه اناردرطول 4 ماه دوره انبارداری دردمای 2درجه سانتیگراد مورد بررسی قرارگرفت و صفاتی ازقبیل میزان ویتامین ث اسید کل قابل تیتراسیون درصد موادجامدمحلول نسبت موادجامد محلول به اسید کل PH درصد کاهش وزن هر14 روز یکباراندازه گیری گردید و تاثیر تیمارهای اسپرمین و اسپرمیدین 1و1/5 میلی مولار برصفات فوق مورد بررسی قرارگرفت درمیوه های شاهد میزان ویتامین ث درصد کاهش وزن و اسید کل قابل تیتراسیون درسطح 1و5 درصد آزمون دانکن کاهش معنی داری نشان داد و نتایج بیانگر آن بود که تیمارهای پلی آمین تاثیر معنی داری درحفظ ویتامین ث نسبت قند به اسید و اسیدیته عصاره های استخراج شده داشت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0