توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع منبع نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر کیفیت میوه گوجه فرنگی در سیستم هیدروپونیک دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع منبع نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر کیفیت میوه گوجه فرنگی در سیستم هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع منبع نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر کیفیت میوه گوجه فرنگی در سیستم هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع منبع نیتروژن (نیتراتی و آمونیومی) بر کیفیت میوه گوجه فرنگی در سیستم هیدروپونیک :

تعداد صفحات:2

چکیده:

علاوه بر مقدار مصرف، نوع منبع نیتروژن نیز بر جنبه های مختلف فعالیت بوته های گوجه فرنگی تاثیر می گذارد . وقتی بوته های گوجه فرنگی با آمونیوم تغذیه شوند نسبت به حالتی که با همان مقدار نیترات تغذیه شوند، رشد مناسبی ندارند. به طوری که با افزایش غلظت نیتروژن آمونیومی در محلولهای غذایی، غلظت نیترات میوه، عملکرد و مقدار مواد جامد قابل حل میوه گوجه فرنگی کاهش مییابد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir