توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهبرد آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی در مدیریت طرح ایمنی آب آشامیدنی دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهبرد آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی در مدیریت طرح ایمنی آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهبرد آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی در مدیریت طرح ایمنی آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهبرد آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی در مدیریت طرح ایمنی آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:20

چکیده:

اطمینان از سلامت آب آشامیدنی، مستلزم راهکارهای صریحی می باشد که در حین مشکل بکار روند. برای اطمینان از سلامت در تأمین آب شرب علاوه بر پایش کیفی محصول نهایی، بایستی پارامترهای بیانگر صحت عملکرد پیشگیری های کنترل شده نیز مد نظر قرار گیرد. به این منظور برنامه ایمنی آب توسط سازمان جهانی بهداشت ارائه شده است. برای نائل شدن به برنامه فوق روش آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی (HACCP) می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. در سال 1996 سازمان بهداشت جهانی (WHO) به عنوان بالاترین نهاد بین المللی در کنترل کیفیت آب،HACCPرا به عنوان ابزاری مطمئن در ارزیابی مخاطرات و سیستم های کنترل کیفیت آب آشامیدنی معرفی نمود.این روش مدلی است که به تعیین سیستم های مدیریتی و ارزیابی خطر در حین تهیه آب سالم و شناسایی وضعیت سیستم، کمک می کند. چنین روندی به توسعه طرح های ایمنی آب و ترسیم مسیری سازمان یافته به منظور مدیریت خطر پذیری در تأمین آب از حوضه آبریز تا مصرف کننده منجر می شود.این مقاله محاسن و معایب بدست آمده از این روش را در مدیریت خطر پذیری آب آشامیدنی مورد بررسی قرار می دهد. در نهایت چگونگی تأثیر روند فوق بر آینده توسعه طرح ایمنی آب بحث شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir